Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Partea a doua a operațiunii „Bunicuții noștri”

https://adevarul.ro/locale/hunedoara/cum-traiesc-doua-femei-blocul-fantoma-munti-la-79-ani-crap-lemne-barbat-tanar-video-1_5fce6e505163ec4271a64a30/index.html?utm_source=ziarecom&utm_medium=https://adevarul.ro/locale/hunedoara/cum-traiesc-doua-femei-blocul-fantoma-munti-la-79-ani-crap-lemne-barbat-tanar-video-1_5fce6e505163ec4271a64a30/index.html&utm_campaign=CrossPromo#ziarecom

Zilele trecute am citit acest articol. Apoi l-am căutat pe reporterul care l-a scris. L-am găsit la telefon pe tânărul Daniel Guță din Hunedoara, de la ziarul Adevărul. De la el am aflat detalii despre cum se ajunge la blocul ruinat cu pricina. Am aflat și că ar mai fi o bătrână într-un cătun apropiat, care de când i-a ars casa (cu vreun an-doi în urmă) locuiește la marginea pădurii. Nu așa ca noi, la căldurică…

Așa că de Crăciun mergem la aceste femei nevoiașe, până acum trei la număr, dar poate ajungem la cinci. Să le colindăm nițel, cu sacul plin!

Donează

Dacă vreți să ajutați, depuneți ceva pentru un cozonac sau pentru o pătură pentru bătrânii singuri și înfrigurați în contul Asociației sau trimiteți mail pentru alte detalii la ciprioan@yahoo.com sau mesaj pe watsapp la numărul 0740788876 (pr. Ciprian)

Vă mulțumim și pentru tot sprijinul de până acum! Mare răsplată veți avea în cer!

Perioada pentru donații este de luni, 21 decembrie până miercuri 23 decembrie 2020.

Hristos-Pruncul Dumnezeiesc să vă bucure!

Redacția

P.S.„Cine este sărac? Cel care are dorințe mari. Și cine este bogat? Cel al cărui suflet este mulțumit cu puțin, cu ceea ce are.” (Gheron Gherman Stavrovuniotul)