Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Sfânta LIBERTATE

Subsemnatul anunț pe toți cei interesați că de astăzi am închis definitiv și irevocabil contul de watsapp de pe nr. personal (0740788876), precum și cel de pe numărul soției mele. De ajuns cu atâtea tulburări și linkuri și alte pierderi de vreme. Vrem să ne mântuim, offline. Nu avem nici Telegram, nici Facebook, nici alte ispite „socializante”, dar depersonalizatoare ale veacului.

Pentru lucruri cu adevărat importante putem ține legătura în primul rând personal – așa este bucuria creștinului: față către față – sau prin telefon (audio sau sms normal) sau prin mailul ciprioan@yahoo.com

Cât de curând va veni și vremea să apună mailul și sms-ul.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

pr. Ciprian Staicu