Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vreți vaccinul Moderna? Iată rezultatul:

https://www.facebook.com/shawn.skelton.73/videos/pcb.403541337597874/403541087597899/?type=3&theater

Această femeie – Shawn Skelton – spune: „Dacă luați în considerare să vă faceți vaccinul pentru covid … MODERNA …. v-aș sfătui împotrivă (să nu îl faceți)!

Sunt într-o stare proastă! Zilnic starea se înrăutățește și nu primesc ajutor sau răspunsuri!

Mi-e frică de moarte, ca să spun cel puțin! Și a găsi pe cineva dispus să încerce să rezolve situația mea nu a avut prea mult succes!

Am fost astăzi la două spitale, am ieșit de la un spital de caritate și m-am dus la spitalul Saint Vincent. Nici acolo nu am avut parte de răspunsuri.

Ei spun că ar trebui să mă consulte un neurolog (cine știe când m-ar putea vedea unul dintre ei), ieri limba mea a început să aibă spasme și nu a mai încetat.

Astăzi tot corpul meu a fost în stare convulsivă, toată ziua! M-au trimis de la spital acasă !!

Postez două videoclipuri, care sunt destul de jenante, dacă mă cunoașteți, dar vreau să vedeți ce se întâmplă cu mine! Vă rog să vă rugați pentru mine.

7 ianuarie 2021

Se pare că pe 14 ianuarie 2021 încă trăia; iată starea ei:

Domnul să aibă milă de ea!

Redacția