Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Arhivă de predici pentru sufletul dumneavoastră

La cererea unor credincioși am încărcat la adresa de mai jos câteva predici (ultimele 16). A fost o lucrare grea, că și-a băgat cineva coada să nu se încarce pe net, am tot încercat vreo două zile, până la urmă a biruit dragostea.

Linkul este valabil numai 3 zile, deci cine vrea, să îl acceseze. Voi reveni și cu alte încărcări, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Vă rog să mă iertați, dacă v-am smintit sau supărat cu ceva!

https://mab.to/sMFJVcHGx

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

pr. Ciprian