Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Anunț la începutul Postului Mare

Acest anunț se adresează exclusiv ortodocșilor, adică celor care s-au îngrădit de panerezia ecumenistă și și-au făcut mărturisire de credință ortodoxă.

Pentru că, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom săvârși zilnic Sfânta Liturghie – de luni până vineri (în afară de azi și mâine – zile aliturgice) Liturghia Darurilor înainte sfințite, sâmbăta – Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur, iar duminica – Liturghia Sfântului Vasile cel Mare, pentru a face o pomană pentru sufletele robilor lui Dumnezeu: Ioan Eugen (tatăl meu) și Nicolae (socrul), trecuți demult la Domnul, vă propunem să trimiteți, dacă doriți, pomelnicul dvs cu cei vii și cei adormiți, pentru a fi pomeniți zilnic, 40 de zile.

Nu vă costă absolut nimic, decât să îi pomeniți și dvs la adormiți pe cei doi, cu tot neamul lor cel adormit, iar la vii pe preotul Ciprian cu familia.

Pomelnicele pot fi trimise pe mail ciprioan@yahoo.com sau sms simplu la nr. 0740788876 (watsapp sau alte asemenea nu mai am), de unde le voi prelua și le voi trece pe hârtie, spre a le pomeni.

Această invitație nu este făcută din lipsa pomelnicelor, ci din dragoste ortodoxă, spre mântuire, cu voia lui Dumnezeu.

Post binecuvântat să aveți toți ortodocșii și să ne ferim cu toții de orice căderi, cu mijlocirea Maicii Domnului și cu rugăciunile tuturor Sfinților!

Cu respect,

pr. Ciprian Staicu