Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mulțumim frumos

https://www.activenews.ro/stiri/EXCLUSIV.-Mihai-Tirnoveanu-a-ridicat-drapelul-Romaniei-la-Sfantu-Gheorghe-oras-romanesc-sufocat-de-steagurile-Ungariei-de-Ziua-maghiarilor-de-pretutindeni.-FOTO-VIDEO-165734

Notă: la noi în cartier, aparținând de comuna Ilieni, steagul românesc este arborat pe catarge înalte de 6 m în mai multe curți, inclusiv a noastră, spre bucuria de fiecare ceas că suntem români ortodocși.

Pr. Ciprian și familia