Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Așa pățesc toți cei care spun adevărul…

https://www.activenews.ro/stiri/Pusa-la-zid-de-SISTEM-Dr.-Flavia-Grosan-continua-dezvaluirile-Au-blocat-un-antibiotic-care-AR-FI-DISTRUS-COVIDUL-Cum-a-fost-facut-un-vaccin-in-3-luni-si-la-asta-nu-i-dau-voie-Curajoasa-doctorita-bihoreanca-trateaza-cu-umor-ticalosiile.-SOLIDARITATE-165784

Notă: în ceea ce ține de mântuire se pare că ereticii visarioniști de acum câteva săptămâni – hulitori cu experiență de Hristos, prin erezia lui „născut, nu făcut”, referitoare la „taica părinte Visarion Iugulescu”, fie-i țărâna ușoară, în pofida lipsei lor de pocăință publică și reală pentru ereziile lor, acum sunt numiți „bieții de ei.” Iar pe cel care „s-a luat” de ei: Răstigniți-l, izolați-l, huliți-l, delimitați-vă de numele lui! Zilnic, dacă se poate! Și noaptea, of course!

Răspuns ortodox: Psalmul 90! Mare este Dumnezeu!

Vom reveni cu amănunte!

Redacția