Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Textul Mărturisirii de credință ortodoxă alcătuită de părintele Sava Lavriotul și tradusă de pr. Ciprian Staicu

Marturisire de credinta athonita si soborniceasca la Duminica Ortodoxiei 2021

Îi mulțumim Preasfintei Treimi că ne-a învrednicit a cunoaște Mărturisitori al Ortodoxiei cum este părintele Sava Lavriotul cu obștea ortodoxă!

Noi am citit ieri această Mărturisire de credință în biserică, apoi cei doritori au semnat-o. Cine dorește să o semneze și să ne trimită poză cu textul și cu semnătura, le stăm oricând la dispoziție (doar pagina cu semnătura este nevoie, în format jpg sau pdf).

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Post ortodox, cu folos!

Notă: chiar și dacă numai o persoană semnează pe un exemplar, nu este nicio problemă. Noi vă stăm la dispoziție oricum, spre slava lui Dumnezeu și statornicirea adevărului de credință!

Redacția