Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Stimate domnule Nicolae, fault în atac! Mai degrabă ofsaid („offside” în original)!

O râgâială ecumenistă:

https://www.activenews.ro/stiri/RAPELAT-Vladimir-Vaccinistovici-Putin-a-anuntat-ca-si-a-facut-al-doilea-vaccin.-Urmati-mi-exemplul-a-spus-idolul-lui-Iovanovici-Sosoaca-si-al-nepomenitorilor-din-Romania-166319

Pentru că nu se dezice ca site ecumenist, activenews – care are însă și părți bune, atunci când nu aiurează în teologia ortodoxă – lansează o lovitură, prin care vrea să dărâme 3 popici: Vladimir Putin, Diana Șoșoacă și nepomenitorii. Mult succes!

Cât despre președintele Rusiei, știm că este un KGB-ist notoriu și că implementează masiv în Rusia sistemul electronic de îndosariere și urmărire electronică a întregii populații ruse. Așa că nu avem nicio treabă cu el.

Referitor la vocala doamnă Șoșoacă, ea este o voce stridentă, care nu reprezintă în niciun fel Ortodoxia, ci ea știe pe cine și ce. Nu avem nicio treabă cu ea.

Cât despre nepomenitori, acest cuvânt a fost inventat tot de un om politic, șef de partid minuscul spre inexistent, numit Mihai Silviu Chirilă, fost angajat al Trinitas și deținător de studii universitare cu iz ecumenist. Domnul să îi dea sănătate! Nu avem nicio treabă cu el.

Cele scrise mai sus le semnez, în numele ortodocșilor pe care îi păstoresc, eu, unul dintre părinții ortodocși români care ne-am îngrădit în mod canonic de ereticii ecumeniști, care au terfelit învățătura ortodoxă la Sinodul din Creta (iunie, 2016), unde s-au făcut în mod oficial frați cu toți ereticii. Nu avem nicio treabă cu ei, deși rămânem fii credincioși ai Bisericii Ortodoxe Române, înființată de Sfântul Apostol Andrei, ucenicul Domnului.

Cu respect pentru orice iubitor de adevăr,

pr. dr. Ciprian Ioan Staicu

și obștea ortodoxă

Notă: ca să vedeți în ce cloacă eretică ședeți, vă recomand lucrarea patristică, pe care i-am trimis-o de altfel și unuia dintre colaboratorii principali ai activenews:

CARTE DOCUMENT: „Învățătura Sinoadelor Ecumenice despre întinarea prin erezie și validitatea Sfintelor Taine”