Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Împotriva „clopotului de sticlă”…

Manager de spital:


Notă: există o sumedenie de coronavirusuri; acest covid 19 este un nimic, însă antihriștii au observat – în testele din laboratoarele lor, înainte de 2020 – că dacă dau drumul puternic la rețeaua 5G, oamenii pică morți pe stradă, dar dacă mai slăbesc intensitatea, atunci aceștia au simptome de hipoxie (lipsă de oxigen sau mai bine zis incapacitatea organismului de a mai prelua și folosi cum trebuie oxigenul din aer) și atunci li s-a aprins beculețul: spunem că e pandemie de acest tip de gripă, nu îi zicem gripă, ci un nume nou, mai terifiant, și uite așa ucidem lumea, prin spitale, că numai acolo se moare de covid, nicăieri altundeva… interesant (faza 1).

Cei care scapă sunt atrași în faza doi (testare, care de fapt este vaccinare ascunsă, cu nanotehnologie și cu distrugerea barierei hematice dintre nas și creier – lucru extrem de periculos pentru sănătate) și faza trei (vaccinare cu ARN mesager – ca să le schimbe oamenilor codul genetic și să îi facă obedienți).

Desigur, mediul în care se desfășoară această tărășenie mondială este purtarea măștii (cu tot felul de viermi prin ele), tot pe post de vaccinare ascunsă sau de scădere drastică a imunității oamenilor, ca să fie victime cât mai sigure.

Afacerile merg înainte și poporul merge în groapă!

Antihriștii noii ordini mondiale vor un singur lucru, spre „binele” lor, nu al nostru: să ne omoare, pe cât mai mulți!

NU, vaccinării!

NU, minciunii!

NU, rețelei 5G!

Vreți sănătate? Aruncați la gunoi televizoarele și trăiți-vă viața!

Vreți să schimbați ceva în țara noastră? Sunt două condiții majore:

1. Lepădați-vă de panerezia ecumenistă, prin care ereticii i-au declarat fățiș război lui Dumnezeu Însuși, iar cine este potrivnic lui Dumnezeu are doar o opțiune: pieirea.

2. Puneți capăt avorturilor! În schimb, vedem că vaccinurile actuale cuprind în ele (cu „binecuvântarea” papei Francisc și cu cârdășia și tăcerea atee a ierarhiei ecumeniste trădătoare) celule din copii omorâți prin avort, așa că neoprirea avorturilor va duce la canibalism și la demonizare generală.

Alegerea ne aparține, fiecăruia!

Să nu i-o oferim cadou statului antihristic!

Redacția