Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Gheron Sava Lavriotul: Analiză critică ortodoxă a documentului „Relațiile Bisericii Ortodoxe cu restul lumii creștine” al pseudo-sinodului din Creta (iunie, 2016)

Această broșură este în format academic (B5), are 40 de pagini și este o analiză punct cu punct a ereziilor scrise în documentul 5 al adunării ecumeniste din Creta (iunie, 2016).

Textul broșurii a fost alcătuit de Gheron Sava Lavriotul și a fost tradus din limba greacă în limba română de pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu, pentru luminarea clerului și a poporului român și spre îngrădirea lor de panerezia ecumenistă.

Această broșură ortodoxă apare cu binecuvântarea celor trei Sfinți Noi Ierarhi ale căror sfinte icoane sunt puse pe coperta 4 a broșurii.

Cei interesați spre a o procura pot primi alte detalii la nr. de telefon 0740788876 sau pe adresa de email: ciprioan@yahoo.com

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Redacția