Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Companii aeriene din Spania și din Rusia îi sfătuiesc pe cei vaccinați să NU călătorească cu avionul…

https://rumble.com/vihqfr-airlines-russia-and-spain-warn-vaccinated-dont-fly.html

Atâta chin să se vaccineze, iar acum sunt îndemnați să stea deoparte, să nu călătorească cu avionul, ca nu cumva să facă tromboze și infarturi la bord? Iar câțiva piloți de la British Airways au murit de curând, deși complet vaccinați?

Câtă prostie umană la vaccinații ăștia…! Cine nu are pe Hristos…

Acum se vorbește de „varianta (tulpina) delta” (delta este a patra literă din alfabetul grecesc).

Spuneau grecii fain: „de la Delta până la Omega (ultima literă a alfabetului grecesc) mai este destul, stupids!” Faceți-le pe toate!

Mai ales că acum s-au terminat micii… la rapel va fi numai colivă (musulmană)!

Redacția