Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să ne ferim de secta mondială a „sinuciderii prin vaccinare”

Mulțumim lui Daniel, care s-a ostenit pentru a traduce acest articol, propus ieri spre analiză. Domnul să îl răsplătească!

Să ne ferim de secta mondială a

„sinuciderii prin vaccinare

Secta mondială a „sinuciderii prin vaccinare” este cât se poate de reală și e rezultatul  hipnozei în masă, combinat cu o dorință larg răspândită de auto-anihilare. Conduși până la nebunie de cultura nebună și de terorismul psihologic al mass-media, mulți oameni au ajuns acum în stare ca, fie în mod conștient, fie inconștient, să-și pună capăt zilelor – numărul (la nivel mondial) al sinuciderilor a explodat de când au început izolarea și restricțiile de circulație prin stări de urgență / stări de alertă sub pretext COVID. Aceste tentative au ajuns la punctul culminant (soluția finală): vaccinul COVID.

Heaven’s Gate (Poarta Raiului) a fost o sectă din California care a „dispărut” în anii 1990, când aproape toți membrii ei s-au sinucis, încredințați fiind că liderul lor – un om pe nume Applewhite – îi va aduce la mântuire.

În același mod în care membrii sectei Heaven’s Gate (Poarta Raiului) credeau că se pot înălța spiritual, deasupra umanității, consumând otrava care, credeau ei, îi va teleporta către o „navă mamă extraterestră”, care îi așteaptă în partea îndepărtată a cometei Haley, „adepții” de astăzi ai sectei „sinuciderii prin vaccinare” cred că pot deveni superiori injectându-se cu o armă biologică mortală, care îi va transforma într-o ființă umană „liberă” și le va acorda statut VIP în societate (prin pașapoartele de vaccinare).

Exact în același mod în care sectanții de la Heaven’s Gate s-au sinucis căutând înălța-rea la un zeu fals, „adepții” de azi ai sectei „sinuciderii prin vaccinare” se omoară pentru a aduce un omagiu falsului zeu al „științei”. Iar rezultatul va fi același: moarte în masă și iluzii spulberate.

Când oamenii îi întorc spatele lui Dumnezeu, nu-și mai recunosc propria lor valoare!

Din păcate, mulți oameni nu mai au niciun sentiment al valorii de sine, pentru că I-au întors spatele lui Dumnezeu, închinându-se tehnologiei, științei, banilor sau măririi / faimei/renumelui. Ei trăiesc doar pentru mai mulți bani și mai multă mărire (n.t. exemplul clasic al ciclului plăcere – durere: caut mai multă plăcere, ajung la mai multă durere care, pentru a fi compensată, cere mai multă plăcere – conform teologiei Sfântului Maxim Mărturisitorul. Cu alte cuvinte, caut infinitul = Dumnezeu este infinit, prin materie, care este finită).

Când oamenii nu se mai simt împliniți (n.trad. Plăcerea nu mai poate acoperi durerea), ajung la auto-anihilare, fără să-și dea seama că omul, fiecare om, este un minune a lui Dumnezeu, creat după chipul Lui.

Să te injectezi cu o armă biologică mortală, care a fost concepută pentru a pune capăt vieților umane e un afront adus lui Dumnezeu și un act de anihilare spirituală și fizică. Cred că majoritatea oamenilor care iau vaccinul, la un anumit nivel, știu că este potențial mortal, dar acceptă șansa de auto-anihilare, deoarece este mult mai bună decât alternativa, care este ostracizată de societate și respinsă de colegii lor.

Majoritatea oamenilor ar prefera să moară decât să fie respinși, așa că propagandiștii vaccinului plătesc „influențatori” (formatori de opinie – n.trad.) pe rețelele sociale, vedete și persoane cu falsă autoritate, pentru a încerca să asocieze obediența vaccinului cu acceptarea socială.

Acest lucru are priză la persoanele cu voință slabă, care își definesc propria valoare prin modul în care ceilalți îi privesc (sau îi acceptă). Pentru a respinge vaccinul astăzi, în ciuda întregii propagande și constrângeri, este nevoie de un act de auto-actualizare re-ală, curaj și credință în Dumnezeu. Relativ puțini oameni posedă această capacitate azi, pentru că au respins chiar pe Dumnezeu, Cel care le-a dat viață și conștiință.

Astfel, cei care se vaccinează participă literalmente la un cult mondial al sinuciderii care se desfășoară prin de hipnoză în masă, spălare a creierului și inginerie socială. La fel ca sectanții Heaven’s Gate, acești oameni sunt mai mult decât fericiți să ia otrava și să-și pună capăt propriilor vieți, atâta timp cât înseamnă că au fost „acceptați” de societate în acest proces.

Am menționat toate acestea pentru că trebuie să înțelegem psihologia inversă a acestor sectanți vacciniști, încercând să supraviețuim sinuciderii lor în masă, care va avea consecințe chiar și pentru noi, cei care refuzăm injectarea cu arme biologice.

Pe măsură ce moartea în masă străbate economiile și națiunile, va avea consecințe îngrozitoare asupra funcționării societății, inclusiv prăbușirea liniilor de aprovizionare și întreruperi extreme ale personalului în industrii precum finanțele, energia, telecomunicațiile și agricultura.

Într-un scurt videoclip, o profesionistă din domeniul resurselor umane din indus-tria energetică ne avertizează cu privire la modul în care marile companii petroliere planifică deja strategii de „înlocuire” a propriilor directori care au fost vaccinați. Operațiunea se numește „Planificarea succesiunii” și, potrivit acestei femei, directorii din industria petrolieră se așteaptă ca aproximativ jumătate dintre cei care au luat vaccinul să moară în următorii trei ani.

Sursahttps://www.naturalnews.com/2021-06-14-mass-hypnosis-the-disturbing-psychology-behind-the-global-vaccine-suicide-cult.html