Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Polenul trăirii ortodoxe (partea 1, din 29 iulie 2021)

Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Sfinților începem acest serial audio de auto-formare duhovnicească ortodoxă:

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

pr. Ciprian Staicu

Notă: oricine poate trimite informații, întrebări și nelămuriri pentru acest serial, la adresa ciprioan@yahoo.com

Dacă doriți, faceți acest serial cunoscut și celor pe care îi cunoașteți, cu sublinierea faptului că Ortodoxia se trăiește, nu doar se citește! Domnul știe la cine trebuie să ajungă și cum va dospi frământătura cea bună, spre mântuire!