Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Se cuvine ca vaccinații încuiați la minte să stea încuiați în case!

Un comentariu (cea mai deșteaptă concluzie) la articolul de mai jos:

„Dacă se dovedește că ipoteza e adevărată, atunci ar fi bine ca vaccinații sa fie încuiați în case (lockdown) și să le fie interzis accesul în restaurante, cantine, hoteluri, pensiuni, la piscine, săli de sport, frizerii, teatre, concerte, masaj, cosmetica, concedii, meciuri de fotbal, cinematograf, cluburi, discoteci, nunti, botezuri etc.

Singurul loc unde accesul sa le fie permis: la munca și la supermarket. E SPRE BINELE LOR, PENTRU A FI PROTEJAȚI DE SFÂNTUL VIRUS UCIGAȘ!!

Dacă vaccinaților li se pare ca tratamentul asta e dur și arată ca o pedeapsă, țin să reamintesc ca exact aceasta este realitatea acum pentru oamenii nevaccinați.

DECI HAI SA PROTEJAM VACCINAȚII; HAI CU VACCINAȚII ÎN HARD LOCKDOWN!!! E spre binele lor!”

Articolul este:

https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Inventatorul-vaccinurilor-ARN-mesager-%E2%80%9EEste-cel-mai-cumplit-COSMAR-al-vaccinologilor.-OPRITI-vaccinarea-168364