Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Iartă-mă

https://www.activenews.ro/opinii/Cora-Muntean-Cat-de-multe-am-indrepta-daca-ne-am-intoarce-si-am-spune-Imi-pare-rau-iarta-ma-168747

Notă: Pentru a putea susține activitatea misionară ortodoxă săvârșită prin Tipografia Ortodoxă Misionară (T.O.M.) vă rugăm să priviți cu luare aminte la anunțul editorial de mai jos (mai ales că tiparnița are și ea ispitele ei, deloc ușor de trecut).

Cartea de predici ortodoxe (peste 70) reprezintă sinteza luptei antiecumeniste din ultimii ani, cu accent pe învățarea teologiei ortodoxe de la Sfinții Părinți.

Iar cartea despre părintele Sofronie Saharov ne ajută să nu fim înșelați, într-o vreme de mari înșelări (cărțile lui sunt copertate gros, cu litere aurite și tronează prin toate marile pangare de biserici și mănăstiri din țară, iar oamenii cred că este vorba de un mare sfânt, când de fapt a fost un ateu, budist și hulitor de Ortodoxie).

Va veni curând vremea când net nu va mai fi pentru cei ce nu se supun lui antihrist, iar cărțile ortodoxe vor fi indispensabile spre a nu cădea în apostazie.

Noi muncim cu drag, spre slava lui Hristos. Numai cu sprijinul frățiilor voastre putem continua a face misiune ortodoxă în scris. Nu vă va părea rău! Mulțumim și vă rugăm să ne iertați de îndrăzneală!

Pr. Ciprian și echipa editorială