Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Apa trece, pietrele rămân…

„Ridică-te, zâmbește cât poți tu de bine, fă-ți o cruce și aruncă-te în luptă!”

Timpul trece, curentul se va lua, netul se va restricționa, site-urile se vor închide…

Liturghiile transmise video pe link-uri private de către unii – ceea ce este o mare blasfemie, dar e… la căutare – se vor sfârși…

Toate trec.

Noi rămânem prieteni ai cărții, nu degeaba credem în cuvântul Sfintei Scripturi, nu în link-ul nu știu care…

Carte de predici ortodoxe pe tot anul – 60 lei

Combaterea ereziile părintelui Sofronie Saharov (mare idol ecumenist contemporan) – 20 lei.

În lucru alte cărți, precum Teologia ortodoxă practică a MINEELOR (în lumina exegetică patristică a învățăturii Sfântului Ioan Gură de Aur și a Sfântului Vasile cel Mare), Ereziile ierodiaconului Visarion iugulescu, Predici audio transcrise și traduse ale marelui mărturisitor: părintele Athanasie Mitilineul etc.

Vremea ascultării în fotoliu a predicilor și a „mărturisirii” incognito a trecut. Acum a vremea faptelor ortodoxe! Fiecare va da seama în fața lui Hristos, Capul unic al Bisericii!

Rămânem la dispoziția celor interesați:

ciprioan@yahoo.com

0740788876 (pr. Ciprian)

Redacția