Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Iar unii cred că ne vom întoarce la… normal, adică la somnul dulce

Vizionați:

https://archive.org/embed/semnul-fiarei-pe-frunte

Acea filmare are și următoarele note explicative:
GEORGE ORWELL 1984 DEVINE REALITATE
SISTEMUL FACIAL de plată  va fi disponibil în toate stațiile de metrou din Moscova începând cu 15 octombrie, a declarat primarul Moscovei, Serghei Sobyanin.
„Am crezut că nimeni nu se va înregistra. Cine dorește să-și facă o fotografie, să introducă datele sale în sistem și sa le  conecteze cu un cont bancar – este o nebunie. În câteva săptămâni, s-au înregistrat cincisprezece mii. Din 15 septembrie vom dubla numărul de stații și din 15 octombrie o vom face la toate stațiile metroului din Moscova”, a spus Sobyanin.
Pentru cei care nu se vaccinează – sistemul are alte metode prin care îi marchează pe oameni! Prin înregistrare cu amprenta și fața pentru documentele biometrice – oamenii se leapădă de Dumnezeu iremediabil!
#IeșițiDinSistemCâtMaiEVreme