Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Dovada actuală că a fi aghiorit nu te scutește a fi slujitor al lui antihrist!

https://www.activenews.ro/stiri/Soc-la-Sfantul-Munte-Athos-Staretul-Efrem-de-la-marea-manastire-Vatoped-s-a-intors-ca-propagandist-al-vaccinarii.-Un-scriitor-grec-drept-credincios-il-pune-la-punct-Nici-cei-mai-fanatici-sustinatori-ai-vaccinurilor-nu-recomanda-asa-ceva-169249

Notă: ne îndreptăm spre Judecata lui Hristos. Vom fi întrebați despre tot ce am făcut, dar mai ales despre cum am păzit credința ortodoxă, dacă am făcut-o, dacă am avut sau nu Cap pe Hristos sau ne-am făcut vreun idol infailibil, de oriunde ar fi acesta.

Subliniez hotărârea nestrămutată de a fi îngrădit de toți ereticii, rugându-mă cu lacrimi pentru pocăința lor și acceptând cu stoicism toate denigrările lor!

Repet, în cinci ani de luptă contra ereziilor adunării ecumeniste din Creta, acestea sunt roadele de care m-a învrednicit Bunul Păstor: Sfinte Liturghii (nu online, nici live), cărți și articole ortodoxe și un sac de calomnii îngăduite spre smerenie, ca o mucenicie nesângeroasă. Îți mulțumesc, Hristoase, că îmi dai să gust din paharul amar, dar mântuitor, al prigonirii pentru Tine!

Cine nu a citit și nu pune în practică cele scrise în cartea de mai jos (picând și cel mai simplu test, la contactul cu orice erezie mai veche sau mai nouă) nu are cum să fie altfel decât pe dinafara Ortodoxiei:

CARTE DOCUMENT: „Învățătura Sinoadelor Ecumenice despre întinarea prin erezie și validitatea Sfintelor Taine”

Și o veste bună: cam în fiecare săptămână iau legătura cu noi și noi oameni care vor să se îngrădească de panerezia ecumenistă. Ortodoxia nu moare! Deci este de lucru în ogorul Domnului, doar sănătoși și voioși să fim, după cuvintele puse de poet în gura lui Mircea cel Bătrân: Bucuroși le-om duce toate / De e pace, de-i război.

Cu respect pentru toți ortodocșii,

pr. Ciprian Staicu