Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Un comentariu de luat în seamă

„Dacă vă uitați pe contul ăsta de Twitter și vedeți de cât timp se adună lumea și mărșăluiesc umăr la umăr, fără „chiloței” pe moacă, se îmbrățișează, se înghesuie, ar trebui să vă lămuriți singuri fără ajutor la o singură întrebare reală: „Unde este Coviduț?”

Pentru că, nu-i așa, conform spuselor „experților”, în 2-3 zile după contact apare Covidel și începe să se distreze în corpul tău.

„Unde este Coviduț, boala aceea mortală, apocaliptică, de care trebuie să ne ferim?”

De ce se moare doar în spital de pesta asta apocaliptică?

Sunteți chiar proști cu toții?

Boala este doar în vaccin, care-o fi ea de la AVC, până la „Coviduț”. Numai câte persoane am aflat eu că au coviduț și toate sunt vaccinate, darămite restul lumi.

Păi sunteți normali? Mai credeți în „molima” asta apocaliptică?”

(preluat de pe un site românesc)