Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Nu vă mai faceți rău singuri, cei care vreți a vă vaccina… căci altminteri chiar veți reuși, din păcate

https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/cea-mai-logic-explica-ie-de-ce-vaccina-ii-se-infecteaz-profesor-virolog-anticorpii-din-s-nge-sunt-al-ii-fa-de-cei-ai-sistemului-respirator-1567665

Sursa video:

https://rumble.com/vpw1y9-the-covid-vaccines-were-designed-to-fail.html

Idei de reținut:

„Ceea ce oamenii nu știu de fapt este că anticorpii care sunt trimiși să încerce să prevină intrarea virusului în celulele din corp sunt de două feluri: unii sunt anticorpii din sânge, care previn ca virușii să ajungă la celulele de destinație din organe, din organele interne, și al doilea tip sunt anticorpii care sunt pe suprafețele acelor zone care iau contact cu aerul, sau sunt expuse tractului gastrointestinal.

Virusul poate intra prin nas sau pe gură. Aceste două părți ale sistemului imunitar operează aproape în totalitate independent, ceea ce înseamnă că anticorpii care sunt creați de acele limfocite care sunt responsabile de organele interne nu vor ajunge pe suprafețele tractului gastrointestinal sau ale tractului respirator. Nu vor ajunge.”, menționează expertul.

„Principalul aspect este că toate aceste vaccinuri care sunt distribuite miliardelor de oameni de pe planetă sunt destinate eșecului, deoarece aceste vaccinuri nu vor cauza niciodată și nu vor stimula producerea de anticorpi care să fie propulsați în sistemul respirator pentru a preveni ca acei viruși să intre în celulele tractului respirator.

Așa că niciunul dintre aceste vaccinuri nu poate funcționa. Ceea ce am văzut și la ceea ce suntem martori acum, este ceva ce am spus acuma aproape un an că se va întâmpla: nu există niciun vaccin pe care să ți-l injectezi în mușchi și care să te protejeze vreodată de infecții ale tractului respirator. Punct. Asta e.”, spune Bhakadi.

„Ceea ce știm este că, în mod deosebit oamenii tineri, cu un sistem imunitar foarte bine pus la punct, cu o bună drenare a mușchilor, au un risc major ca sistemul lor imunitar să atace celulele care îndrăznesc să exprime această proteină virală în afara plămânilor. Vaccinul ocolește calea infecțioasă umana normala, biologică a bolii.

Dacă îți introduci aceea genă în mușchi, va ocoli plămânii, va intra în celule care nu au fost niciodată menite să exprime această proteină virală, aceste celule vor fi atacate, vor fi distruse, vor fi omorâte. Mii de oameni tineri suferă de miocardită, care nu este nimic altceva decât atacul sistemului imunitar asupra celulelor din inimă care au îndrăznit să exprime această genă virală (proteina spike).

În momentul când aceste gene ajung în celulele care căptușesc pereții vaselor, ale oricăror vase sanguine, aceste celule vor fi atacate, vor fi omorâte și veți avea cheaguri„, explică profesorul. ” Ceea ce se întâmplă acum era foarte ușor de prevăzut, e informație de bază din manualele de medicină.”

Cine îndrăznește să pună la îndoială concluziile clare, cu adevărat științifice, ale unuia dintre cei mai renumiți experți ai lumii, în domeniu? NIMENI

SĂ LUĂM AMINTE!

Notă: A se vedea și: https://ro.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi