Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vrei să fii iradiat? S-ar putea deja să fii…

Mulțumim lui Alexandru pentru efort:

Link video, vă rugăm urmăriți-l cu atenție:

https://t.me/AG_RealEducation/172

Ce este covid pe înțelesul tuturor? Planul transhumanist devoalat la perfecție!

#LaQuintaColumna

În vaccinuri s-a descoperit exclusiv Nanotehnologie, nano-routere, antene plasmonice, care să emită informații wireless către un server aflat la distanță.

Oxidul de grafen afectează imediat sistemul nervos central, măduva spinării și creierul și provoacă iremediabil coagularea sângelui.

Bolnavii de cancer ce s-au vaccinat vor ajunge repede la metastaze, totul depinzând de câtă radiație absorb nano-particulele din ei.

La nivelul sistemului nervos central, oxidul de grafen provoacă imobilizarea membrelor.

Așadar, nu degeaba au spus sfinții că cei care vor primi semnul fiarei nu-și vor mai putea face semnul Crucii.

Prin urmare, inexistentul, non-izolatul, nici purificat, nici cultivat SARS CoV-2 din versiunea oficială și tulpinile sale este în versiunea reală OXIDUL de GRAFEN – introdus cu bună știință și în mod intenționat în oameni.

Cu alte cuvinte – „boala” re-etichetată Covid-19 – este pur și simplu un SINDROM de IRADIERE ACUTĂ potențată cu OXID de GRAFEN.