Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Terapia minune” propusă de stat este doar o pârtie spre cancer. DOVEZI

Un interviu:

https://rumble.com/vsfchw-dr.-carrie-madej-issues-shocking-warning-about-monoclonal-antibodies.html

Rezumatul:

Există o discrepanță ciudată între mulți care se opun „vaccinurilor” Covid-19. În general, analizăm medicamentele experimentale dintr-o mare varietate de motive, de la riscurile clare pentru sănătate și lipsa de eficacitate până la multe teorii ale conspirației, conform cărora vaccinurile sunt doar instrumente pentru depopulare.

Unii se opun din motive religioase. Alții se opun din pură neîncredere față de Big Pharma și slugile lor ascultătoare din guvern.

Indiferent de motivul pe care cineva îl are pentru a fi „sceptic la vaccin”, sunt mulți care apoi merg și acceptă anticorpii monoclonali oferiți ca un „tratament sigur și eficient pentru Covid-19.”

Aici intervine discrepanța, deoarece multe dintre caracteristicile care îi fac pe oameni să fie sceptici față de vaccinuri sunt prezente în anticorpii monoclonali „siguri și eficienți”.

În ultimul episod din The Midnight Sentinel (emisiunea Santinela de la miezul nopții), mi s-a alăturat dr. Carrie Madej. De fapt, a fost destul de dificil să izolezi un subiect individual de subliniat în acest articol, deoarece ea aruncă mai multe bombe în interviul de o oră.

Am ales subiectul anticorpilor monoclonali pentru că poate fi cel mai presant pentru cei care se confruntă în prezent sau ar putea experimenta în curând varianta Omicron, care se răspândește rapid.

„Chiar și în mișcarea pentru libertate, „anti-vaxerii”, oamenii sunt împotriva primirii acestor injecții sau dispozitive de modificare genetică, într-adevăr, dar apoi văd aceiași oameni alergând pentru a obține anticorpi monoclonali și mă gândesc: „Oh, nu au habar despre asta”, a spus ea.

„În primul rând, sunt nou-nouți, sunt experimentali, au foarte puține cercetări asupra lor”, a continuat ea.

„Îți pui ceva în corpul tău despre care nu avem cercetări în prezent. Cu toate acestea, știm ceva despre asta.

„Deci, acestea se numesc un cocktail. Deci, ce sunt de fapt: se iau anticorpi din trei surse. Una este doar o „sursă umană”. Ce înseamnă asta? Este cineva de pe stradă? Adică, ce este asta? Știm dacă sunt purificați? Nu știm.

„Numărul doi, folosesc celule fetale avortate. Când spun că nu fac aceasta, ei mint. Folosesc un joc de cuvinte. Folosesc linia HEK, linia celulară a rinichiului embrionar uman. Este 293. Asta înseamnă că a fost nevoie de 293… bebeluși vii care s-au născut. Așa că i-au avortat în viață. Ei încă trăiau, cu inima bătând. Apoi i-au dus la un laborator rece și apoi i-au ucis acolo.

„A fost nevoie de 293 dintre ei pentru a obține acea linie celulară. Deci ceea ce fac ei este că fac acele linii canceroase, astfel încât ele să nu înceteze să se dividă. Nu vor să-ți spună că pun în tine celule canceroase de la un făt avortat, așa că o să-ți spună că este „imortalizat” – nu este un cuvânt frumos? Apoi îți spun că sunt clonați. Asta înseamnă.

Primești un făt avortat care a fost ucis într-un laborator și apoi ai avut o linie de celule canceroase din ea, care este injectată în interiorul tău. Deci iată două surse.

„A treia sursă este de la un genom uman și unul de șoarece împins împreună în interiorul unui șoarece, iar șoarecele emite un tip de anticorp uman, dar de la un șoarece. Deci, acesta este ceva numit himeră. O himeră sunt două creaturi împreună și vor emite un anticorp.

„Acum, trebuie să înțelegeți, tot materialul genetic pe care îl preia un corp uman, fie că îl mâncăm, fie că îl inhalăm, ne injectăm cu el… corpurile noastre sunt uimitoare. Este nevoie de material genetic pentru a-l analiza, uneori îl încorporează în genomul nostru. Se numește epigenetică.”

Chiar și în acest moment al interviului, aveam îngrijorări cu privire la anticorpii monoclonali pe baza informațiilor pe care le auzeam. Dar în următoarea porțiune a răspunsului doctorului Madej am devenit cu adevărat șocat.

„Există o problemă și cu linia celulară de anticorpi om-șoarece”, a continuat ea. „Are o denumire comercială numită VelocImmune. Așa că, știam asta, am recunoscut asta de ani în urmă, când aveam o practică foarte mare aici, în statul american Georgia. Am luat diferite cazuri, complicate și, bineînțeles, am primit pacienți cu cancer. Ei bine, mulți dintre ei erau pacienți cu cancer de sân cărora li s-a aplicat un agent de chimioterapie mai nou, numit imunoterapie.

„Și folosesc aceeași linie șoarece-om. Se numește VelocImmune. Așa că au luat acea linie și au pus asta în acest chimio-agent. La început, oamenii au arătat grozav. Aceste femei se descurcau minunat. „Mă simt bine. Tumoarea mi s-a micșorat.„Și apoi ce s-a întâmplat în decurs de unul până la trei ani?

Uneori, în cinci, dar de obicei unul până la trei ani, a existat o reacție alergică, așa o numeau, și o femeie revenea încărcată cu cancer. Toate organele păreau că s-ar fi topit împreună. Nu puteam, nici radiologul să distingă un organ de altul. Deci, a fost o reacție fulminantă, teribilă. Acesta a fost un eșec.

„Ei vor folosi aceeași linie de șoareci pe oameni chiar acum. Acest lucru este înfiorător pentru că, deși oamenii primesc doar una sau două dintre aceste doze, nu multe, acest lucru nu poate fi bun”.

Nu, cu siguranță nu poate fi bine.Ca jurnalist, mi se cade să obțin întotdeauna o a doua opinie, așa că am cerut unora dintre sursele mele să verifice afirmațiile doctorului Madej. Au verificat cu brio.

De fapt, linia de celule HEK293T la care s-a referit, de asemenea, a fost folosită pentru a dezvolta vaccinurile Moderna și AstraZeneca. Poveștile pe care le-am citit despre linia celulară pe site-urile corporațiilor mass-media le-au făcut pe acestea să facă tot posibilul să spună că cu siguranță nu provin din celule fetale avortate, chiar dacă au recunoscut că provin din celule fetale „donate”.

A fost chiar comic să văd în acțiune „jocul de cuvinte” pe care îl pomenise dr. Madej.

Regimul meu preferat este alcătuit din: exerciții fizice, alimentație sănătoasă, lumina soarelui și protocolul Z-Stack al Dr. Zelenko.

Nu se întâmplă adesea să spun oamenilor că TREBUIE să urmărească un anumit interviu, dar acesta este în mod clar unul dintre acele cazuri rare. Sfatul doctorului Madej poate fi salvator pentru mulți.

traducere din limba engleză de

pr. Ciprian Staicu