Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Apel pentru misiune ortodoxă

T.O.M.

Dragi prieteni ai Sfântului Efrem cel Nou,

În primul rând, în calitate de președinte al Asociației, vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat în toți acești 10 ani de la înființarea Asociației noastre misionare ortodoxe. A lucrat Dumnezeu prin voi și Lui îi dăm slavă și doxologie, iar vouă vă suntem recunoscători.

Pentru anul 2022 avem nevoie de sprijinul vostru (câte puțin de la cei care pot, nu mult doar de la unul-doi), pentru ca Tipografia Misionară Ortodoxă (T.O.M.) să își poată continua activitatea.

Avem nevoie de hârtie A4 și de tonner negru.

Hârtie ne trebuie cam de 1.000 RON, iar tonnerul pentru tipografia digitală costă 80 de euro / bucată (luăm direct de la producătorul Rank Xerox, printr-un prieten din București) și ne trebuie cam 3. Deci necesarul ar fi de 2.200 RON, adică vreo 450 euro.

Linkul pentru hârtie este mai jos (cu titlul informativ, comanda o vom face noi).

https://www.officedirect.ro/produse-din-hartie/hartie-multifunctionala/hartie-ik-copy-paper-a4-80g-mp-500-coli-top

Dacă ne puteți ajuta, mai jos aveți conturile Asociației. Bine ar fi dacă ați ajuta cu câte puțin, 50-100-200 RON, dar să fie mai multe persoane, în așa fel încât donația să nu îngreuieze pe nimeni și noi să ne putem desfășura activitatea.

Carte de predici (2017-2019) și carte cu combaterea ereziilor pr. Sofronie Saharov

Pe stoc mai avem vreo 15 volume din cartea de predici pentru tot anul bisericesc, precum și cărțile: Învățătura Sinoadelor Ecumenice despre întinarea prin erezie…, precum și romanul ortodox: Iată, Eu sunt cu voi…; de asemenea avem icoane (litografii) mărimea A3, pe hârtie cartonată sau A5, lipite pe lemn. O prezentare a întregii oferte de carte și icoane a Asociației vom realiza zilele următoare, în format video.

CARTE DOCUMENT: „Învățătura Sinoadelor Ecumenice despre întinarea prin erezie și validitatea Sfintelor Taine”

Cei care ne vor ajuta în demersul de mai sus pot primi, la cerere în dar oricare dintre roadele muncii noastre cinstite misionare ortodoxe.

Comanda consumabilelor o vom face, din ce ne va ajuta Dumnezeu, peste 10 zile.

Vă mulțumim!

Donează

Cu respect,

pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu

președintele Asociației

Prietenii Sfântului Efrem cel Nou

One Response to Apel pentru misiune ortodoxă

  1. Pingback: Mulțumim frumos! 50% s-a rezolvat! |