Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Și pentru că în curând este și ziua mea…

Citind articolul de mai jos, am realizat că într-adevăr și eu am pățit la fel. Așa că îi iert pe toți – am făcut-o deja de mult și, în numele Dreptății Dumnezeiești, al cărei slujitor sfințit prin hirotonie sunt și eu, le dedic cele de mai jos (pr. Ciprian Staicu):

Link:

https://www.impactpress.ro/2019/01/31/apel-catre-mizerabili-judecatoarea-adriana-stoicescu-avertisment-necrutator-pentru-mercenarii-justitiei-care-au-incercat-sa-o-vaneze-m-ati-hartuit-si-ati-pus-un-pret-pe-capul-meu-toti-veti-plati/

Text:

„…Orice cetățean își serbează ziua de naștere alături de prieteni și de oameni dragi. Azi eu aleg să îmi „petrec” câteva clipe cu oamenii mizerabili din viața mea, cu viperele care s-au târât în jurul meu, încercând să mă otrăvească, cu hienele care, purtând masca prieteniei, adulmecau, pline de speranță, mirosul de sânge proaspăt…

M-ați vânat, știind că sunt nevinovat. M-ați hărțuit și ați pus un preț pe capul meu. M-ați jignit și m-ați umilit; ați rostit nenumărate, incredibile minciuni despre mine. M-ați împroșcat cu noroi… M-ați amenințat, direct sau prin binevoitori… Pentru că așa ați vrut voi! Pentru că puteați!

Azi, însa, eu aleg să vă mulțumesc. Datorită vouă sunt un om puternic, un om mai bun și, sper, mai smerit. Datorita vouă, oameni fără Dumnezeu, am învățat să mă rog cu adevărat. Datorită vouă am înțeles importanța Cuvântului și puterea cuvintelor. Am înțeles că adevărul iese întotdeauna la iveală și că Dreptatea Dumnezeiască are ultimul cuvânt.

Toți vom plăti. Toți veți plăti. Pentru răul făcut, pentru minciunile spuse… pentru viețile distruse întru slava voastră deșartă, mici figurine de lut care v-ați crezut de neatins și de neoprit.

Priviți-vă în oglindă și veți vedea ce mici sunteți, dragii mei „prieteni”. Priviți-vă. Și poate așa veți înțelege finalul neașteptat al poveștii pe care voi ați creat-o… Datorită vouă am devenit ceea ce urâți voi cel mai tare… Un om curajos.”

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Notă: cei la care eu mă refer nu sunt ecumeniștii, ci frații mincinoși dintre cei ce odată s-au îngrădit – zic ei – de erezie, însă au ajuns trădători de Hristos! Iar moda terfelirii mele și a familiei mele le-a fost „podoabă” a vieții pământești. DOAMNE MILUIEȘTE!