Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Sfântul Iustin Popovici – hramul parohiei noastre misionare ortodoxe

ANUNȚ!

Anul trecut am tipărit o carte, care cuprinde slujba întreagă a Sfântului Iustin Popovici – pe care am și cântat-o astăzi, acatistul și paraclisul lui, precum și o scurtă biografie, apoi învățături patristice ale lui, câteva predici și alte scrieri.

Carte Sf Iustin Popovici A5 coperta 1 si 4

Cartea este în format A5 și are 100 de pagini. Multe le-am dat de binecuvântare. Au mai rămas câteva (vreo 25 de bucăți). De aceea vă rugăm și vă propunem să faceți misiune ortodoxă împreună cu noi. Cum?

Oferim acum câte 4 exemplare din această lucrare, la un preț total de 50 RON plus taxele poștale. Vă rugăm să le comandați, iar apoi să răspândiți cuvântul sfânt al Cuviosului Iustin Popovici celor care nu îl cunosc. Dumnezeu să vă primească jertfa!

Comenzile se pot face pe mail: ciprioan@yahoo.com sau pe watsapp, la nr. 0740788876 (pr. Ciprian). Vă mulțumim!

Hristos S-a înălțat!

Redacția