Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Athosul – minunea minunilor. Ține-i, Doamne, ortodocși pe toți !!!

5 Responses to Athosul – minunea minunilor. Ține-i, Doamne, ortodocși pe toți !!!

 1. Florentina says:

  Înălțător!

 2. Florentina says:

  Pt.copii ceva absolut minunat….SF.Mc.Tarsisius ..Sfânt la 10 ani ..Un exemplu și pt.noi cei mari.Doamne ajuta! https://youtu.be/uRZwNW6CEhc

 3. Mihai says:

  Acum înțelegem noi dece dușmani ortodoxiei vor ridicarea avatonului

 4. Dr.Gabriela Naghi says:

  Blagosloviti si iertati,Sfintia Voastra!
  Minunata ca un diamant scanteietor este Gradina Maicii Domnului,plina de comori pe care mintea nu le poate inchipui!
  Un colt de rai!
  Manastirile,pomii roditori,soarele si marea,cantarile ingeresti ale monahilor,acompaniate de trilurile miilor de pasari care aduc si ele lauda lui Dumnezeu, cel ce a facut cerul si pamantul!AVVA PARINTE!
  Slava lui Dumnezeu pentru toate!
  Domnul Atotmilostivul sa va rasplateasca jertfa,sa va acopere cu roua Harului Sau datator de alese binecuvantari.
  Fericiti sunt cei care pot ajunge acolo,de mii de ori fericiti sunt cei care au chemarea si privilegiul de a sluji Domnului in minunatul Munte Athos!Aliluia,Aliluia,Aliluia!
  Fericiti si noi ,carora le ingaduie Domnul sa priveasca si sa se minuneze, spre mare folos duhovnicesc,sprijin in lupta pentru mantuirea sufletelor noastre spre slava lui Dumnezeu in Treime slavit si a iubitei ortodoxii!Amin