Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Unde nu e minte, nici Dumnezeu nu cere… Dar măcar să luăm noi aminte!

Acum câteva luni era un articol despre ”înmormântarea” unui câine săvârșită într-o ”biserică” papistășească. Oamenii prezenți au venit și ei cu cățeii lor – vii, de altfel – să prezinte condoleanțe…

A luat-o lumea razna, nu?

Iată poze de la acea …”înmormântare”:

Ei, acum se pare că au făcut rost și de o … strană potrivită. Iată ce citim la articolul cu titlul:

Câinele care a părăsit cele lumești și a devenit… monah

(subiectul este numit de greci: batjocură la adresa monahismului)

Faceți cunoștință cu Friar Bigotón, un fost câine fără adăpost, care a fost adoptat de monahii ”bisericii” «St. Francis» din Bolivia.
Câinele pare că este foarte fericit alături de noua lui familie și de multe ori poartă… rasă și fuge fără griji prin grădinile… mănăstirii.

”Este și el o creatură a lui Dumnezeu. Aici toți îl iubim pe Friar foarte mult”, a spus în legătură cu acest câine unul dintre monahi.”

Sursa: https://katanixis.blogspot.ro/2017/03/blog-post_95.html

Știți cum se zicea într-o scenetă umoristică românească: ”Ce ne dă câinele? (că știm că vaca ne dă lapte și carne, găina ne dă ouă etc) Câinele ne dă.. din coadă!”

Iată dovada papistașă, din mai multe unghiuri, că doar e VIP:

Concluzia mea umilă: ecumenismul va reuși să îi îndobitocească pe oameni, căci singurul ”adevăr” pe care îl conține sunt trăznăi de acest gen sau altele și mai și.

Și mai e o știre… revelatoare despre fiara căreia vor ecumeniștii să închine Ortodoxia.

”Prin decembrie 2016 papa Francisc spunea că peste câteva luni va dezvălui informații ale Vaticanului despre extratereștrii. Desigur, că aceasta o va face în cadrul unei… conferințe.”

Sursa: http://www.pronews.gr/portal/20161212/genika/x-files/84863/tha-kanei-apokalypseis-vatikano-gia-toys-exogiinoys-vinteo

Iată… prietenii! Ptiu, necuraților!

Anathema ecumenismului și tuturor ereticilor!