Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Același ”duh”: unii dau Împărtășania ”la cutiuță”, alții dau ”apă ecumenistă” îmbuteliată

Despre subiectul blasfemierii Împărtășaniei am scris deja ieri. Deja Hristos Se bucură și dracul suspină (sau mai degrabă urlă). În același ”duh” al amestecării adevărului cu minciuna în care sunt hulitorii Sfintei Euharistii este și ”evenimentul” prezentat pe scurt mai jos:
În data de 24 aprilie 2017, la ora 12 a avut loc o întâlnire la sediul C.M.B de la Geneva, prezidată de ereziarhul Bartolomeu. S-a vorbit laudativ despre sinodul din Creta, s-a abordat problema provocărilor ecologice ale planetei și cea a apărării drepturilor copiilor.
Partea interesantă a fost că spre final s-a oferit și apă ”ecumenistă” îmbuteliată, ca și cum ar fi o ”apă sfințită”, care, așa cum scrie și pe fiecare sticlă și vedeți în imaginea de mai sus, ”rețeaua ecumenică a apei promovează dreptul uman al apei… Suntem o societate albastră…”

Sursa: https://katanixis.blogspot.ro/2017/05/blog-post_21.html#more

Or fi ei ”albăstrei”, dar ai lui Hristos nu sunt, decât prin naștere, nu prin mărturisire. Vă dați seama ce ”blagoslovenii” șamanice are apa aceea?

Te doare mintea, numai să o ai!