Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Același ”duh”: unii dau Împărtășania ”la cutiuță”, alții dau ”apă ecumenistă” îmbuteliată

Despre subiectul blasfemierii Împărtășaniei am scris deja ieri. Deja Hristos Se bucură și dracul suspină (sau mai degrabă urlă). În același ”duh” al amestecării adevărului cu minciuna în care sunt hulitorii Sfintei Euharistii este și ”evenimentul” prezentat pe scurt mai jos:
În data de 24 aprilie 2017, la ora 12 a avut loc o întâlnire la sediul C.M.B de la Geneva, prezidată de ereziarhul Bartolomeu. S-a vorbit laudativ despre sinodul din Creta, s-a abordat problema provocărilor ecologice ale planetei și cea a apărării drepturilor copiilor.
Partea interesantă a fost că spre final s-a oferit și apă ”ecumenistă” îmbuteliată, ca și cum ar fi o ”apă sfințită”, care, așa cum scrie și pe fiecare sticlă și vedeți în imaginea de mai sus, ”rețeaua ecumenică a apei promovează dreptul uman al apei… Suntem o societate albastră…”

Sursa: https://katanixis.blogspot.ro/2017/05/blog-post_21.html#more

Or fi ei ”albăstrei”, dar ai lui Hristos nu sunt, decât prin naștere, nu prin mărturisire. Vă dați seama ce ”blagoslovenii” șamanice are apa aceea?

Te doare mintea, numai să o ai!

15 Responses to Același ”duh”: unii dau Împărtășania ”la cutiuță”, alții dau ”apă ecumenistă” îmbuteliată

 1. Cobjug Stefan says:

  S-au salbaticit cu totul…si mai zic unii „ca sa ramanem in biserica” (in minciuna) , sa stam cuminti. Vai de voi arhierei ecumenisti „morminte varuite” !

  • admin2 says:

   Sunt în Biserică cei care Îl iubesc și Îl slujesc pe Hristos – Adevărul veșnic și Iubirea veșnică. Cei care slujesc duhului acestei lumi – oricine ar fi ei – nu sunt (din păcate și prin păcate) ai lui Hristos pentru simplul fapt că nu vor să fie.
   Doamne, adu-ne pe toți în iubirea Ta și păzește-ne în Adevărul Tău!

 2. admin2 says:

  Să și-l țină, nu ne trebuie!

 3. Mă întreb, ce duh a fost invocat pentru ,,sfințirea” apei?! Același duh de amăgire din Creta?! Măcar puteau să o lase să fie apă curată, de izvor, fără să-i ,,aplice” ritualic atribute pseudoduhovnicești care să o facă să DUHnească a moarte și putreziciune! Aș numi-o: ,,apa de intoxicare a societății ecumeniste”!

 4. Simona says:

  David Icke spune ca singe albastru au reptilienii(cum e si regina Angliei&co.)
  Dumnezeu sa.i aduca la pocainta pe toti ratacitii!

 5. Fratele Mihail says:

  Ce-ar putea fi altceva decât apă de ploaie ?

  • admin2 says:

   Era bine de era așa. Acum are și un duh viclean în ea.

  • admin2 says:

   În slujba Botezului, preotul se roagă: ”să nu se ascundă duh viclean în apa aceasta…”
   Duhul lui Dumnezeu sfințește, duhul rău întinează.
   Deci, nu e doar apă, ci e otravă veșnică pusă în apa ecumeniștilor, spre moartea sufletească a omului.

 6. Florentin says:

  Unii pastori au inceput sa aiba grija de oile altora. Oare oile lor sunt toate in stana, sanatoase si satule si pazite sa nu le manance lupii? Sau mai bine zis: „Iar cel ungurean-Şi cu ce-l vrâncean, Mări, se vorbiră, -Ei se sfătuiră-Pe l-apus de soare -Ca să mi-l omoare -Pe cel moldovan, -Că-i mai ortoman -Ş-are oi mai multe, -Mândre şi cornute….
  Vai de noi cand vedem paiul din ochiul altuia……
  Mila Domnului peste noi sa fie, dar am inceput sa ne dam cu stangul in dreptul ca nu mai vedema de barna din ochii nostri.

  • admin2 says:

   Este un singur Hristos, pe care trebuie să Îl slujim toți.

   • Mihai says:

    Florentina se pare că habar nu ai ce vremuri ai/am ajuns să trăim, ferească te Dumnezeu să primești așa ceva, nu-i de glumă nu-i de joaca, cu atît mai mult așa cum susții că e birna din ochi altora, aici este un semnal de alarmă ce ar cam trebui sa te pună pe gânduri, dar mă îndoiesc ca te pune pe gânduri, ia și dormi ,,liniștită” Bartolomeu &co ,, lucrează” pt tine

 7. elena adriana says:

  HRISTOS A INVIAT …
  Parinte va rugam sa ne tineti la curent cu ce se intampla cu parintii din SFANTUL MUNTE ….VA MULTUMIM..

 8. Mihai says:

  Elena Adriana, acolo la SF Munte situația este mult mai ciudata din punctul meu de vedere dar și delicată in același timp, imagineazăti că acolo sau alocat diverse sume de bani pt diverse cum ar fi infrastructura s.a, de către diverse organisme financiare, imagineazăti că orice cămătar ce se ,,respecta” aceste sume nu sau dat degeaba ci în schimbul la ceva, iar acel ceva este de pildă ridicarea avatonului, acceptarea multor altor ciudățeniile, o întrebare care mi-o tot pun mereu este faptul, cine sa dus să se gudure pe la aceste organisme financiare în numele lor a monahilor de la SF. Munte?!, Ferească Dumnezeu să se împlineasca aceste profetii inspaimantatoare, căci în viitorul nu ft îndepărtat vom asista la ce n-am văzut în viața noastră

  • Coprie says:

   Frate Mihai, dacă sunt profeții înseamnă că se vor și împlini, din păcate, din cauza necredinței. Păcat de monahii care vor ține mai mult la pântece decât la Dumnezeu. Păcat de monahii care se vor închina fiarei din cauza că nu și-au zidit credința pe Piatră, ci pe nisip. Nici nu își vor da seama ce cădere mare vor avea. Ferească Dumnezeu!

 9. gheorghe says:

  Frate Mihai staretii din Sf. Munte sant pusi si coordonati de bartolomeu si fratia ta te mai intrebi a cine apelat si a mijlocit la obtinerea de fonduri de la camatari ? Bunul Dumnezeu sa-si faca mila de noi. HRISTOS A INVIAT !