Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Doamne, mântuiește pe cei binecredincioși! Și ne auzi pe noi…

Sinaxa Preoților Ortodocși Români – Roman, 25 ianuarie 2018

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Iar celor potrivnici – din neputință omenească – le recomandăm spre luminare studiu patristic, le dorim pace și bucurie sufletească, le mulțumim pentru cununile trimise și ne-am bucura dacă nu ar ocoli, în timpul liber, a citi ultima carte a mărturisitorului Nicolae Purcărea.

Redacția

3 Responses to Doamne, mântuiește pe cei binecredincioși! Și ne auzi pe noi…

  1. tibi says:

    Am o vaga banuiala ca este vorba de „Urla haita…”

  2. BALTAG LICĂ says:

    Și eu sunt tot pentru calea directă, adică pentru acea cale când spui lucrurilor pe nume. Nu cred că cu „zăhărelul” va putea cineva să „scoată” din letargia de azi adevărații mărturisitori ai lui Hristos. De aceea și rezonăm în modul cum gândim. Mergem înainte tot pe drumul acesta pe care de la început îl avem. Știu că nu e pe placul celor din partea lui Silviu Chirilă și a pr. Claudiu, dar nu (prea) avem ce face. Adevărul a supărat dintotdeauna pe cei care n-au „cochetat” cu El. De aceea și sunt lăsate(îngăduite) încercările, ca să se adevereasă cele din inima fiecăruia dintre noi. Încet, încet ne arătăm fiecare fața după modul nostru de a fi, care este la fel cu ceea ce gândim. Doamne ajută !