Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Fără neam, care piere sub ochii noștri, pentru cine mai ducem noi lupta întru dreapta credință?


O rugăm pe doamna Zenaida – care a mai tradus, din dragoste față de Hristos, și alte articole de pe acest site ortodox – să ne ajute cu traducerea ideilor exprimate în acest reportaj realizat la Mogilev. Mulțumim.

Redacția

7 Responses to Fără neam, care piere sub ochii noștri, pentru cine mai ducem noi lupta întru dreapta credință?

  1. Constantin says:

    Mai am un singur dor, de mi-as pierde viata aceasta pentru HRISTOS sa mor!

  2. Adrian says:

    – „aleşii” din parlament = trădători de ţară, ne-au vândut ţara (viaţa de aici de pe pământ) !,
    iar…
    – „nealeşii” din B.O.R. s.r.nl. = trădători de Adevăr, vor să ne vândă credinţa (Viaţă cea veşnică în Împărăţia lui Dumnezeu) !

    Dumnezeu va răsplăti fiecăruia, cu dreptate nemitarnică !
    Amin !

    • admin2 says:

      Domnul sa îi miluiască pe toți. Deocamdată avem exact ceea ce merităm, nu mai rău.

    • admin2 says:

      Ați văzut cine îl semnează? Intrați pe site-ul lui oficial și vă lămuriți că ați ajuns în vizuina lui ssssss.

  3. Emil Baciu says:

    Doamne, ascultă pe cei care se roagă Tie pentru pruncii nenascuti ! Doamne, ajută pe acesti bravi ortodocsi, care trag astfel un ultim semnal de alarmă !
    Intrebarea din titlul articolului este edificatoare si arata prapastia spre care ne indreptăm. Toate sunt bune și frumoase, lupta impotriva CNP-ului, CIP-lui, supravegherii biometrice in general, a vaccininurilor, toate. Dar din pacate se uita esentialul ! Se uita pruncii ! Si macelul continua fara nici o opreliste, fara nici o impotrivire. Ne limitam doar la cateva vorbe spuse sporadic in timp ce valurile de sange continua sa se verse, mai ales prin asa zisele ”contraceptive”, in fapt sunt avortive, adica provoaca avort timpuriu dupa 10-14 zile. Datorita „pilulei” popoarele Europei au fost decimate in proportie de 70-80 la suta (caz concret Austria), bastinasii fiind inlocuiti cu populatii islamice in special, din Asia, Africa.
    Dupa ce un popor intreg am facut pactul cu Moloh, cum am mai putea ramane in Dreapta Credinta si ce sanse de izbanda ar mai putea avea celelalte „lupte” ale noastre ? De 28 de ani nu s-a facut nimic pentru a stopa genocidul neamului si distrugerea Bisericii. Inima Arhipastorilor nostri nu a fost atinsa cu adevarat de aceasta urgie care s-a revarsat ca un țunami peste lanurile de grau, si statistica o dovedeste. Peste 22 de milioane de prunci ucisi prin chiuretaj ginecologic, adica macelariti, hacuiti la propriu si care sunt in evidentele oficiale ale M. Sanatatii ! Dar in realitate sunt sute de milioane ! Căci pilula ucide 5 prunci pe an, iar spirala 8 (in cazul cuplurilor care le folosesc). Vai noua, ortodocsilor !
    Vedeti mai multe in articolul parintelui Ciprian :
    http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2018/01/25/cuvant-teologic-la-sinaxa-inter-ortodoxa-si-athonita-de-la-roman-25-ianuarie-2018/