Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Frații noștri din Moldova – oameni adevărați, luptători împotriva antihriștilor


 

Cinste lor!

Și să luăm și noi exemplu, căci nu suntem un neam de momâi, ci urmași de Sfinți și de eroi, de iubitori ai Adevărului și ai virtuții, fii și slujitori ai Bisericii celei Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolică!

2 Responses to Frații noștri din Moldova – oameni adevărați, luptători împotriva antihriștilor

  1. Cinste Lor!
    Sa dea Dumnezeu si Noua puterea si taria sa marturisim impotriva acestei abominatii venite din partea UE cu interese malefice impotriva neamurilor si a Ortodoxiei.
    Nu as vrea sa vad in scumpa mea tara indiferent cum este catalogată astfel de propagande gay si sa stau „nepasator” fara sa nu imi amintesc ca suntem un neam sub Sf. Stefan Cel Mare care a aparat tara de pagani s-au de Sfinții Brâncoveni , Corneliu Zelea Codreanu, Mota (Legionarismul) si multi altii care nu au facut compromis de nici un fel.
    Noi ce exemplu vom urma, ce vom marturisi prin viata noastra?

  2. O nevrednica says:

    Doamne ajuta tuturor! Cinste lor iar lui Dumnezeu Slava! Si noi,romanii trebuie sa ne unim si sa ne organizam ca si fratii nostri. Sa le urmam exemplul pasnic de a ne impotrivi sistemului antihristic pe toate planurile,inclusiv cel al casatorillor gay si mixte, al introducerii biometriei si in final al cipului subcutanat. Dumnezeu sa ne lumineze pe fiecare in parte,iar impreuna sa dam dovada de curajul marturisirii atunci cand va fi nevoie! Amin!