Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Un om foarte „apreciat” de tinerii români ecumeniști, dar lepădat de la fața lui Hristos

Ce zice „reclama”?

https://doxologia.ro/arhiepiscopia-sibiului/proiectul-ito-2018-fost-lansat-de-ziua-internationala-tineretului-ortodox

Zice multe și frumoase, pentru a impresiona până la lacrimi. Pe cât mai mulți posibil.

Ce ascunde ea de fapt?

Adevărul referitor la ce se vrea prin această adunare.

Care este acesta?

1. În capetele Crucii sunt 3 de 6, deci numărul fiarei, dintre care cel galben se reflectă și în partea diametral opusă lui. Așadar, a fost un „eveniment” masonic, organizat de masoni, condus de masoni, finanțat de masoni și menit să spele, iar și iar, creierul tinerilor „ortodocși”.

2. Nu are ce căuta un cerc în mijlocul Crucii, decât dacă masonii nu au putut suporta să pună crucea și să nu aibă deloc cercul magiei încadrat undeva în imagine. Centrul, esența, puterea Crucii este Hristos, ca Prezență vie și de viață dătătoare. Iar cercul cu ITO 2018 arată că scopul acestei adunări este vinderea sufletelor tinerilor către satana.

3. Cei 3 de 6, adică numărul fiarei, prezentat în culorile steagului României – steag apărat cu viața de nenumărate generații de bravi români, în fața tuturor dușmanilor acestui neam iubitor de Hristos – este o batjocură la adresa ființei neamului nostru, care este Prezența Dumnezeiască a lui Hristos Însuși, dar și o răbufnire de orgoliu masonic, care vrea să se laude că a acaparat nu numai prezentul, ci și viitorul acestui neam.

4. Prezentator preot la un concert rock? Da, azi se poate. Ce spune el? „Biserica s-a implicat în realizarea acestui concert pentru a arăta că suntem oameni.” Ce vrea el să spună de fapt? Că Biserica este înlănțuită de puterile antihristice, al căror reprezentant pe scenă este acest trădător de neam și de credință ortodoxă, cu zâmbet sau mai bine spus cu rânjet de Iudă, care se bucură de căderea aproapelui în înșelare. Poate scopul lui este să fie „om” – iată umanismul care a surpat un Occident întreg, ajuns să fie numit de către Sfântul Nicolae Velimirovici – Europa sau demonia albă (după culoarea pielii, dar se pare că și aceasta se va schimba prin invazia musulmană – n.n.) – dar scopul Ortodoxiei nu este să facă „oameni”, ci SFINȚI, iar batjocorirea „în stil mare” a acestui ideal este concertul de la Sibiu.

Așadar, masonule Constantin Necula, în calitate de preot ortodox, îți transmit, spre îndreptare și pocăință, următoarele:

1. Mă lepăd de toată lucrarea ta de păpușar mason și de cea a celor care te plătesc să rânjești cu dispreț în fața acestui popor de mucenici și de mărturisitori. Rușine! Singurul lucru la care îți folosești în prezent darul cuvântului este acela de a batjocori Biserica pe care pretinzi că o slujești, dar de fapt o sluțești, promovând tot ce e antihristic. Te-am cunoscut și personal și am văzut cum o persoană poate să treacă, într-o clipă, de la o discuție despre dependențe și lupta antidrog la graba de a nu pierde meciul de fotbal de la televizor. Că doar suntem oameni, nu?

2. Dacă trăia pr. prof. dr. Ilie Moldovan – adevărat profesor de teologie, nu trepăduș pupător de mâini masonice – nu îndrăzneai să deschizi gura și să spurci pământul țării și limba preadulce românească. Dar prin mine îți vorbește el, iar prin el vorbea Hristos. Poate vei spune că am un „discurs al urii”. Nu, este unul al compătimirii pentru starea jalnică în care ai terfelit preoția ortodoxă, dar și al responsabilității de a-ți sta împotrivă, cu puterea adevăratei Cruci a lui Hristos.

3. Mă voi ruga cu lacrimi ca Domnul să lumineze minților celor înșelați de masonimea ta, iar ție să îți stea împotrivă, ca unui slujitor antihristic ce ești.

Frați români, țara noastră este cotropită de puterile demonice. Și noi încă dormim? Încă ne complacem în erezie? Sau am schimbat Crucea cu concertele rock? Nu am învățat nimic din incendiile de curând din Grecia?

Nu există nicio legătură, ci un antagonism total între Hristos și „ortodoxia” rock a masonilor ecumeniști. E simplu, clar și fără tăgadă.

Cine are urechi de auzit, să audă!

pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu

Notă: Alături de mine semnează acest cuvânt și soția mea, prof. dr. Ioana-Alina Staicu. Facem aceasta ca ucenici ai pr. prof. Ilie Moldovan și ca români ortodocși, care nu acceptăm spurcarea României. Universitățile de Vară organizate de răposatul nostru părinte profesor erau adevărate oaze de spiritualitate ortodoxă – rugăciune, cursuri de înaltă ținută ortodoxă, puritate, post etc, a căror terfelire vrea să o impună astăzi trepădușii ecumeniști. Atunci s-au înfiripat iubiri în duhul lui Hristos, care au rodit în familii ortodoxe, cum este și a noastră. Acum ITO 2018 este doar o altă față a Untold de la Cluj și a altor asemenea concerte, scopul lor unic fiind uciderea tineretului ortodox român. Să nu fie!

14 Responses to Un om foarte „apreciat” de tinerii români ecumeniști, dar lepădat de la fața lui Hristos

 1. anador says:

  De vreme ce in 2015 declara urmatoarele:
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-20571824-preotul-constantin-necula-primul-concert-rock-voi-alaturi-tineri-sutanasi-crucea.htm , ce sa ne mai mire din partea lui?
  A facut atat de mult rău in rândul tinerilor cu scălâmbăielile lui încât imi vine să-l compar cu UTC-ul. Păcat de copiii și tinerii noștri de a căror soarta se interesează tot mai puțini!

 2. Brasoveanu Mihai says:

  Constantin Necula influenteaza in special tinerii!
  Are acest talent, din pacate…

 3. tibi says:

  Ce pretentii puteti avea de la baiatul frizerului militiei Brasov?

 4. Baltag Lica says:

  Acest preot are castigat ,,un nume” in Biserica Ortodoxa cea vazuta. De aceea l-au ales ca purtator de cuvant. Printr-un ,,slujitor” ca acesta se pot sminti multi crestini ortodocsi, ceea ce probabil se va si intampla. ,,Dupa roadele lor ii veti recunoaste”, zice Domnul. Cum rock-ul este muzica satanica, nu ne este greu deloc a-l cataloga pe Constantin Necula drept slujitor ecumenist sau al masonilor. Nu il urmaream pe acest preot in mod deosebit, dar ma intrebam cum poate un preot cu un nume asa cunoscut in Ortodoxie sa ramana pe calea ecumenismului cand, cu o faima asa mare ar fi trebuit de mult sa treaca in barca celor ingraditi de erezie? Iata ca pana la urma adevarul a iesit la suprafata, adica Necula, impins din spate de masoni, (caci acestia iti dau pozitie sociala, dar pe urma iti si cer servicii in favoarea lor), arata cui slujeste de fapt. Pacat ca s-a compromis, ca a dat nemurirea pe pozitia sociala. Daca i-I slujea pana acum lui Hristos, acum ar fi trebuit sa iasa la marturisirea adevarului. Se pare ca n-a slujit cum trebuie Adevarul, adica pe Hristos, de vreme ce acum nu poate sa-L marturiseasca. Inca face si mai mult rau, ii sminteste pe altii prin increderea pe care i-o acorda tinand seama de faima pe care si-a castigat-o in Biserica Ortodoxa cea condusa de Patriarhul semnatar al actelor eretice din Creta, Daniel. Ce observam? Ca toti cei care n-au slujit in mod real Adevarului, nu pot deveni marturusitori ai Lui.
  Doamne iarta-ne ca indraznim sa pronuntam aceasta concluzie. Doamne ajuta-ne sa putem face noi ceea ce unii slujitori precum acest preot nu mai pot face, adica sa Te marturisim acum si in veac !

  • O Cruce, Un Neam și o Tara says:

   Da parinte subscriu la tot ce ai spus cand zidarii cei blestemati zidesc si paveaza caile spre iad batjocorind Biserica lui HRISTOS . ” Si.piatra din capul unghiului neluata de zidari in seama le va darama toata zidaria ” le a spus insasi Mantuitorul .
   Faca se DOAMNE Voia Ta spre surparea spurcaciunii de pe acest pamant dar ai mila de cei nevinovati si ai Tai copii .
   Amin

  • Mircea says:

   Sunt de acord cu tine, frate draga intru Hristos Domnul si Adevarul Viu !

   Se da o lupta nevazuta de o amploare si o ferocitate nemaiintalnite ! Satana cu viclenie lucreaza prin slujitorii lui, pe care i-a inselat deja, lucreaza spre inselarea si atragerea in armata lui a cat mai multe suflete, pentru ca sa lupte impotriva Bisericii lui Hristos Dumnezeu Adevarul si chiar impotriva lui Hristos !
   Dar noi stim ca Hristos va birui, orice s-ar parea ! Hristos este deasupra mortii, El are Puterea toata ! El a biruit moartea ! El este STAPAN PESTE TOTI SI PESTE TOATE ! HRISTOS ESTE STAPAN PESTE VIATA SI PESTE MOARTE !
   Saracii masoni si cei asemenea lor, duc o lupta pierduta inca inainte de a o fi inceput !!! Dumnezeu sa lumineze sufletele lor, ca sa NU ajunga in iad, ci in Rai !

 5. Mihai says:

  Necula este un protestant infiltrat în ortodoxie.Genul ideal de ecumenist îmbătrânit in rele.

 6. Cosmin D. says:

  Mediatic,ei au puterea.Asa au fost crestinii educati-episcopocentrism,ziduri,spectacole religioase intra si extra muros.In anii 90 se gudura pe langa mine ,dar acum nu ma mai cunoaste.

 7. Carmen says:

  Doamne ajuta !
  Inspaimantator fratilor ce se intampla in Romania!
  Citind marturisirea PR.Ciprian m-am infiorat!
  Parinte Ciprian, cum cuvinte nu am pentru a aprecia ceea ce faceti pentru noi, IMI ramane sa semnez, cu toata inima si din tot sufletul alaturi de dumneavoastra si de doamna preoteasa.
  Cu stima si respect,
  Carmen

 8. Marcel George says:

  Se implinesc visurile celor care spun ca Biserica ar trebui sa se modernizeze, sa tina pasul cu vremurile. 🙁

 9. Mihaela Cristina Popa says:

  Părinte Ciprian, sărutam dreapta și mărturisesc că mă îngrozesc când mă uit la satanizarea României realmente! Mă alătur sfinției voastre și vă susțin demersul și semnez lângă dna preoteasa și dvs., indignata fiind de atitudineaacestui acestui”preot”.Mihaela Cristina Popa

 10. Badea Calin says:

  Subscriu din tot sufletul la tot ce a spus Pr Ciprian. România se satanizeaza pe zi ce trece in toate sectoarele și într-un ritm din ce in ce mai rapid. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim tari și sa ne ținem adevarata credință ortodoxa neștirbita. Doamne ajută!

 11. damaris says:

  Pai Necula (nu pot sa-i zic parinte) face jocul ecumenistilor in caz contrar nu ar mai putea fi la catedra lui Mihoc-alt ecumenist.. la Judecata Infricosatoare vor tremura ecumenistii vazand in mare slava biruitorii DREPTEI CREDINTE ORTODOXE.

 12. florentina says:

  Necula e un ecumenist la fel ca Mihoc!