Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ecumenismul = cea mai mare tiranie din istoria României

A apărut pe net articolul:

https://www.activenews.ro/stiri/Fara-Referendum-ar-urma-%E2%80%9Ecea-mai-crunta-invazie-ideologica-si-cea-mai-nebuna-tiranie-din-istoria-Romaniei-.-Manastirea-Petru-Voda-a-Parintelui-Justin-Parvu-cheama-romanii-la-vot-pentru-apararea-fiintei-nationale-152861

Eu aș schimba acest titlu al articolului din media online de mai sus astfel:

Fără mărturisirea Dreptei Credințe și prin îmbrățișarea panereziei ecumeniste de către TOȚI „marii” ucenici ai pr. Justin Pârvu s-a ajuns ca ACUM în România să trăim cea mai crunta invazie ideologica satanistă și masonică, prin sincretismul ecumenist și cea mai nestăvilită tiranie din istoria României, prin semnarea de către ierarhii masoni ai Bisericii Ortodoxe Române a documentelor eretice din Creta (iunie, 2016) și prigonirea ORTODOCȘILOR care nu se supun tăvălugului New Age venit prin ecumenism.

Fără întoarcerea la Ortodoxie și fără lepădarea măștii de ortodocși pe care o poartă trădătorii lui Hristos, adică ecumeniștii, putem vota de mii de ori împotriva homosexualității, dar baza pentru mântuire ne lipsește. Iar iadul trădătorilor de credință nu este cu nimic mai soft decât cel al sodomiților.

Rușinea trădării credinței Sfinților Părinți este pe umerii și pe chipurile celor care, pe spinarea bietului popor român chemat la Referendum, încearcă să se spele pe mâini de trădarea credinței acestui neam de Mucenici și Mărturisitori, pregătind surparea lui cu totul prin „sfinți” ecumeniști, catedrale făurite în stil masonic, cruci ale lui Satan-Baphomet pe turlele tuturor bisericilor de mari dimensiuni din țară și pe stoarcerea acestui neam obidit și harnic de tot ce are, singurul principiu al stăpânirii fiind: „ori ești cu noi, ori împotriva noastră”.

De concerte rock cu popi pe post de prezentatori ce să mai spunem, ele fac „deliciul publicului.” Iar satanizarea tineretului român merge înainte, cu „binecuvântarea” ecumeniștilor.

Popor român, mergi la Referendum, spune DA familiei adevărate, dar mai citește și din Sfânta Scriptură (vezi ce s-a întâmplat cu cei care au trădat adevărata credință), mai apleacă-te și asupra unei cărți duhovnicești (din cele care te îndeamnă la mărturisirea credinței, nu la like-uri pe facebook) și nu uita că trăim vremuri de apostazie, când CEL MAI MARE BUN pe care trebuie să îl păstrezi și să nu îl negociezi cu nimeni și pentru nimic este CREDINȚA STRĂMOȘILOR tăi.

Așa ar vrea pr. Justin Pârvu: să spunem lucrurilor pe nume!

Cu durere, dar cu nădejde,

pr. Ciprian Staicu

PS – îl stimez ca om nespus pe părintele Dr. Stefan Mindea. Am fost acum câțiva ani în casa familiei lui din California și pe atunci erau cu adevărat ucenici ai pr. Justin Pârvu. Acum au rămas cu ecumenismul de la Mănăstirea Petru-Vodă și de la Mănăstirea Paltin, părintele doctor slujește ca diacon (dacă nu a fost preoțit între timp) cu ecumeniștii, deci încă un vârf al acestui neam este plecat la pământ prin închinarea în fața antihristului ecumenism. Îi doresc părintelui dr. Ștefan, soției sale, Magdalena, cumnatului Gheorghiță și tuturor celor dragi lor să nu uite că pr. Justin Pârvu – părintele lor de suflet – niciodată nu ar fi acceptat lepădarea de credință prin ecumenism. Vor să îi urmeze în credință și în mărturisire? Noi toți să vrem aceasta! Dar ne va costa: Cruce, durere, batjocură etc. Dar numai pe această Cale vom ajunge la Hristos, lângă care ACUM și în veci stă pr. Justin, imediat lângă Sfântul Justin Popovici!