Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ecumenismul = cea mai mare tiranie din istoria României

A apărut pe net articolul:

https://www.activenews.ro/stiri/Fara-Referendum-ar-urma-%E2%80%9Ecea-mai-crunta-invazie-ideologica-si-cea-mai-nebuna-tiranie-din-istoria-Romaniei-.-Manastirea-Petru-Voda-a-Parintelui-Justin-Parvu-cheama-romanii-la-vot-pentru-apararea-fiintei-nationale-152861

Eu aș schimba acest titlu al articolului din media online de mai sus astfel:

Fără mărturisirea Dreptei Credințe și prin îmbrățișarea panereziei ecumeniste de către TOȚI „marii” ucenici ai pr. Justin Pârvu s-a ajuns ca ACUM în România să trăim cea mai crunta invazie ideologica satanistă și masonică, prin sincretismul ecumenist și cea mai nestăvilită tiranie din istoria României, prin semnarea de către ierarhii masoni ai Bisericii Ortodoxe Române a documentelor eretice din Creta (iunie, 2016) și prigonirea ORTODOCȘILOR care nu se supun tăvălugului New Age venit prin ecumenism.

Fără întoarcerea la Ortodoxie și fără lepădarea măștii de ortodocși pe care o poartă trădătorii lui Hristos, adică ecumeniștii, putem vota de mii de ori împotriva homosexualității, dar baza pentru mântuire ne lipsește. Iar iadul trădătorilor de credință nu este cu nimic mai soft decât cel al sodomiților.

Rușinea trădării credinței Sfinților Părinți este pe umerii și pe chipurile celor care, pe spinarea bietului popor român chemat la Referendum, încearcă să se spele pe mâini de trădarea credinței acestui neam de Mucenici și Mărturisitori, pregătind surparea lui cu totul prin „sfinți” ecumeniști, catedrale făurite în stil masonic, cruci ale lui Satan-Baphomet pe turlele tuturor bisericilor de mari dimensiuni din țară și pe stoarcerea acestui neam obidit și harnic de tot ce are, singurul principiu al stăpânirii fiind: „ori ești cu noi, ori împotriva noastră”.

De concerte rock cu popi pe post de prezentatori ce să mai spunem, ele fac „deliciul publicului.” Iar satanizarea tineretului român merge înainte, cu „binecuvântarea” ecumeniștilor.

Popor român, mergi la Referendum, spune DA familiei adevărate, dar mai citește și din Sfânta Scriptură (vezi ce s-a întâmplat cu cei care au trădat adevărata credință), mai apleacă-te și asupra unei cărți duhovnicești (din cele care te îndeamnă la mărturisirea credinței, nu la like-uri pe facebook) și nu uita că trăim vremuri de apostazie, când CEL MAI MARE BUN pe care trebuie să îl păstrezi și să nu îl negociezi cu nimeni și pentru nimic este CREDINȚA STRĂMOȘILOR tăi.

Așa ar vrea pr. Justin Pârvu: să spunem lucrurilor pe nume!

Cu durere, dar cu nădejde,

pr. Ciprian Staicu

PS – îl stimez ca om nespus pe părintele Dr. Stefan Mindea. Am fost acum câțiva ani în casa familiei lui din California și pe atunci erau cu adevărat ucenici ai pr. Justin Pârvu. Acum au rămas cu ecumenismul de la Mănăstirea Petru-Vodă și de la Mănăstirea Paltin, părintele doctor slujește ca diacon (dacă nu a fost preoțit între timp) cu ecumeniștii, deci încă un vârf al acestui neam este plecat la pământ prin închinarea în fața antihristului ecumenism. Îi doresc părintelui dr. Ștefan, soției sale, Magdalena, cumnatului Gheorghiță și tuturor celor dragi lor să nu uite că pr. Justin Pârvu – părintele lor de suflet – niciodată nu ar fi acceptat lepădarea de credință prin ecumenism. Vor să îi urmeze în credință și în mărturisire? Noi toți să vrem aceasta! Dar ne va costa: Cruce, durere, batjocură etc. Dar numai pe această Cale vom ajunge la Hristos, lângă care ACUM și în veci stă pr. Justin, imediat lângă Sfântul Justin Popovici!

8 Responses to Ecumenismul = cea mai mare tiranie din istoria României

 1. Mihai says:

  Numai de cuvintele celor 2 Părinții Iustin Pârvu și Adrian Fageteanu: soluții lumești nu mai sunt, respectiv este vremea lui scapa cine poate

 2. Anna says:

  Frumos!

 3. O Cruce, un Neam și O Tara says:

  Nicio grija părinte tot răul făcut asupra Bisericii lui HRISTOS se întoarce în capul lor… DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT
  SUNTEM CHEMATI TOTI LA MARTURISIRE de la vlădică la opincă și dacă vor a ne schimba legea Neamului Roman de pe acest pământ prin erezie atunci pentru ce va să vie …este treaba lui DUMNEZEU pentru ca va fi urgie și pedeapsa data spre curățirea acestui pământ.
  Însă MARTURISIREA pentru Neamul ORTHODOX TREBUIE SA FIE DATA SI SPUSA RASPICAT SPRE MANTUIREA ACESTEI NATII.

 4. Baltag Lica says:

  Inalt Preasfintitii BOR mai intai trebuiau sa-si retraga semnaturile de pe actele Sinodului din Creta si abia apoi sa arate romanilor cat de mult Il iubesc ei pe Hristos sau Ortodoxia. Dar din moment ce nu si-au retras semnaturile, Inalt Preasfintitii nu fac altceva decat sa ofere zilnic romanilor ortodocsi cate o picatura de otrava, caci moartea provocata de tainuirea adevarului este mult mai rea, ea ucigand nu numai trupul, ci si sufletul. Deci, dragi si stimati Inalt Preasfintiti, mai intai impacati-va cu Hristos prin retragerea semnaturilor de pe actele eretice semnate in Creta si abia apoi aduceti darul vostru la Altar, adica organizarea prezentei la Referendum. Inca nu v-ati pus cenusa in cap, inca nu v-ati culcat la pamant la usile Sfintelor Biserici Ortodoxe din Romania pentru ca toti crestinii care intra si ies din Sfanta Biserica sa calce peste trupurile domniilor voastre pentru a fi iertati de fapta voastra cea rea numita VANZAREA ORTODOXIEI. Abia atunci, si doar daca pliroma Bisericii va mai doreste, puteti scoate din nou capul in lume ca Intaiatatatori si/sau Inalt Preasfintiti. Repet, intai impacati-va cu Domnul nostru Iisus Hristos si abia dupa aceea cu noi, plebea crestin-ortodoxa. Iesiti din erezie mai intai voi prin marturisirea adevarului si abia apoi, reabilitati fiind, participati la organizarea referendumului. Faceti intai primul pas – retragerea semnaturilor de pe actele eretice din Creta, si abia apoi faceti pasii urmatori. Incercati, desigur, o reabilitare, dar ceea ce faceti acum este doar praf in ochi, sau afisarea sau improspatarea unei NOI MASTI cu care sa va afisati in fata mirenilor. Eu va spun ca nu mai am incredere in domniile voastre. Daca insa veti deveni din nou pastori si nicidecum lupi, caci lupi sunteti azi, atunci voi crede din nou in voi. Acest lucru stiu, nu va e chiar la indemana, dar nu e imposibil de obtinut; el inseamna punerea de cenusa in cap in mod public. Pana atunci tot ce intreprindeti este doar de fatada. Iar cu lupii, adica cu pastorii deghizati, nu-i bine sa-ti bagi in card, asta sa stie toata lumea. Conchidem: Totul este doar fatada din partea BOR.
  Doamne ajuta !

 5. ion hodor says:

  M ai adevarat,si bine spus nu se putea!

 6. marcu says:

  Mii de multumiri , parinte Ciprian , pentru minunatele cuvinte . Dumnezeu sa va miluiasca si sa va mantuiasca . Sant incantat sa citesc asa articol . Daca ar vorbi toti preotii la toate parohiile asa , am avea alta lume , alti crestini , alta constiinta …

 7. Mircea says:

  Cei care se leapada de Hristos, le mai pasa de pacate !? Ierarhii care s-au ridicat impotriva lui Dumnezeu, indeamna poporul care ramane in erezie alaturi de ei, il indeamba ca sa voteze impotriva legalizarii pacatului !? Tot o viclenie este si aceasta ! Au scopul de a arata cat de credinciosi sunt ei, de a insela lumea !!!

 8. Marius Sebastian says:

  Respectele mele medicului neurochirurg Mindea. Am inteles ca opereaza ascultand acatistul Sf Nectarie. E lucru mare. Eu am avut „sansa” sa dau doar peste medici atei, plini de sine, iar incompetenta lor m-a costat multi ani din viata.