Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Cu ochii larg… închiși sau… altfel?

Τα λόγια περισσεύουν… 🙄

Publicată de Serres friends pe Joi, 11 aprilie 2019

Șoferul i-a făcut rost de… loc!

No comment!

Dialog între… surate:

„Este om?

A, nu, este o sperietoare.

Și cum poți să fii așa de sigură?

Păi dacă nu are telefon mobil în mână…

Da, ai dreptate!”

Elemente decorative de pe zidurile catedralei papistașe Notre Damme din Paris:

Deja a fost numită în presa din toate țările ca „cel mai important monument al creștinătății de pretutindeni.” Să avem pardon! Este făcută după Schismă, este un loc turistic și este plin de elemente sataniste, care arată ca papistașii nu sunt doar eretici, ci demonolatrii (adică adoratori ai satanei).

Ne punem o întrebare: au fost date publicității ieri și primele imagini din interior, după incendiu. Una dintre ele era aceasta:

Interior shots from inside the Cathedral

Așadar, când au fost evacuați oamenii, la începutul incendiului – adică o problemă care ține de foc – nimeni dintre „cei ai casei” nu s-a gândit să stingă lumânările, care au continuat să ardă după ce prin acoperișul făcut scrum – adică ditamai gaura (vezi poza de mai jos) au fost aruncate de pompieri tone de apă? Hello, nu suntem chiar lipsiți de minte, cum ne cred păpușarii!

Toți bancherii se grăbesc să dea bani pentru reconstrucție, toți sunt impresionați de cele întâmplate… neîntâmplător. Desigur, avem compasiune față de poporul francez, dar nu închidem ochii la toate manipulările. Nici măcar la una.

Iată poza:

De bisericile bombardate de NATO în Serbia nu ați auzit mare lucru, așa-i?

 

 

 

Încheiem în notă pozitivă, slăvind pe Dumnezeu pentru frumusețile Lui și mulțumindu-I pentru dragostea Lui:

Kayaking In Moraine Lake 😍🚣

Canoeing In Moraine Lake 😍 🛶 🇨🇦🎥: @whereivebeenwandering

Publicată de Must Do Travels pe Vineri, 22 februarie 2019

 

Post cu folos să avem și conștiință lucrătoare, nu sforăitoare!

Redacția