Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Transcriptul articolului despre papa Francisc și homosexualitatea

Mulțumim fratelui Alexandru pentru osteneală. Să îl bucure Hristos!

Papa Francisc Apostatul – servitorul lui antihrist


„La Rio de Janeiro a avut loc „Ziua mondială a tinerilor”, având ca lider de la biserica catolică pe papa Francisc.

Astăzi, țările din toată lumea se găsesc sub presiunea Națiunilor Unite (O.N.U.), a masonilor și a structurilor naționale care le constrâng la a legaliza homosexualitatea.

Homosexualitatea distruge toate valorile morale, spirituale și fizice, distruge instituția familiei, încalcă legea lui Dumnezeu, este rebeliune contra lui Dumnezeu și deschide ușa popoarelor creștine spre satanism.

Împreună cu sistemul juridic juvenil, este cel mai puternic mijloc de a reduce umanitatea, sau altfel spus, de genocid a umanității.

Introduce cele mai grave crime contra umanității; se vorbește de furtul copiilor de la părinții lor. Copiii sunt luați de la părinți și introduși în așa zisele adopțiuni la homosexuali și la pedofili.

Minorii sunt devastați din punct de vedere moral, ajung să aibă probleme psihologice și stări de demonizare.

Tânăra generație este păcălită nu doar de lume, dar și de falsul creștinism.

Papa apostatul, în acest moment al invaziunii homosexualității, aprobă în mod deschis aceste urâciuni ale satanismului.

Francisc Bergoglio tace în mod ipocrit cu privire la crimele acestui timp, și în plus deschide drumul acestor lucruri prin declarațiile sale.

Cea mai puternică armă ideologică este înșelăciunea programată, abuzul termenilor pozitivi în spatele cărora se găsește contrariul – cele mai grave crime.

Această metodă psihologică este utilizată în mod abil și de Francisco Bergoglio.

Tineretul se află sub influența muzicii decăzute, care are rădăcinile în cultul satanic. Această muzică conduce la impuritate și la crimă, în spatele căruia este cultul violenței și perversiuni.

Concertul din „Ziua Mondială a Tineretului” cu papa Francisc

Bergoglio a folosit această muzică pentru a deveni preferatul publicului, la fel ca un star rock.

El trecea printre oameni luminat de reflectoare în timpul nopții, iar urletele mulțimii erau ca și urletele din infern, nu ca într-o comunitate de catolici.

Muzica merge împreună cu dansul și ne lasă fără cuvinte faptul că sute de episcopi (papistași) au participat efectiv la o discotecă în onoarea lui Francesco Bergoglio.

Acest nume este pentru a apropia tinerii, și consemnează lauda spiritului și cuvântului profetic…dar în mod contrar.

Cuvântarea lui Bergoglio

„…Dacă o persoană gay care îl caută pe Domnul, are bunăvoință, cine sunt eu ca să îl judec!?”

Această expresie stă în vârful ipocriziei și demagogiei. După cuvintele lui Francisc, cei gay nu au nevoie de pocăință.

Ce spune Dumnezeu prin cuvântul Său, Biblia, în cartea Levitic 18, 22: „Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.”

Epistola lui Iuda, versetul 7: „Tot așa, Sodoma și Gomora, și cetățile dimprejurul lor, care se dăduseră ca și ele la curvie, și au poftit după trupul altuia, ne stau înainte ca o pildă, suferind pedeapsa unui foc veșnic”.

I Corinteni 6, 9-10: „Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă înșelați în privința aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahienii, nici sodomiții, nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu?”

Masonii și bancherii mondiali în cooperare cu Națiunile Unite, cu Obama, promovează legi împotriva naturii, legi anticreștine, cu scopul de a distruge umanitatea prin programul Reducerea Populației, autogenocidul.

Francisc, ca și lider al bisericii papistașe, L-a trădat pe Hristos și Evanghelia Sa, aprobând homosexualitatea, chiar și în mod indirect prin cler.

Acest lucru se vede din faptul că chiar de la începutul pontificatului său, cardinalul Bagnasco a slujit împreună cu un preot gay, în timpul unei înmormântări.

Cardinalul Bagnasco este președintele Conferinței episcopale din Italia și are același spirit ca și papa Francisc.

El a făcut gestul prin care a deschis ușa homosexualității în interiorul bisericii.

Pe 25 mai el a celebrat slujba de înmormântare a unui preot care în mod public a promovat homosexualitatea și transexualitatea.

Cu cardinalul celebrau și câțiva preoți gay care au arătat devierea lor folosind eșarfe în culorile curcubeului…și mulți băieți din comunitatea San Bendeto.

Cardinalul a dat și sfânta comuniune la transexuali declarați.

În presă, laicii au numit acest întreg eveniment ca un scandal, iar papa a aprobat acțiunea lui Bagnasco, prin tăcere, și în consecință, în mod practic, a eliminat legea lui Dumnezeu cu privire la păcatul homosexualității, prin propria lui expresie.

Slujba celebrată de Francisc

„Speranța care răsare”, acesta este imnul oficial. O parte din slujbă: „Slavă lui Dumnezeu în ceruri” O parte din slujbă înainte de consacrare: „sfânt, sfânt, sfânt este Domnul, Dumnezeul universului…” Prin puternica ta mijlocire.

Cum va veni procesul degradării morale și a profanării divinei liturghii din partea preoților gay, care, cum zice Francisc, că nu poate să îi judece, putem să vedem în acest show direct în serviciul liturghiei, oficiat de un preot gay.

Prin actul violării legii lui Dumnezeu, prin aprobarea directă a homosexualității, Francisc este pe cale de a fi anatema în fața lui Dumnezeu, după blestemul spus în epistola către Galateni 1, 8-9: „Dar chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!”

În evanghelia pe care o predică Francisc, blestemul lui Dumnezeu cade asupra tuturor celor care sunt în unitate de duh cu el. Dacă nu se vor separa de el, nici măcar în ceasul morții, vor fi condamnați în eternitate.

Cum include mass media și cum comentează declarațiile lui Bergoglio:

„Trebuie un gest unic de reconciliere cu lesbienele și cu gay-ii. Homosexualii trebuie să fie integrați în comunitatea creștinilor ca și noi membri cu drepturi depline”.

Ceea ce nu vrea să spună este că nu este deloc nevoie să se pocăiască și că creștinismul nu poate să mai numească raporturile homosexuale ca și păcat sau o urâciune. În acest fel trebuie să fie negate legile lui Dumnezeu și să termine cu creștinismul.

Cine apără legea lui Dumnezeu, adevărata credință, se găsește în situația unui adevărat rebel.

Acum, chiar și împotriva papalității, și este sub amenințarea unor sancțiuni foarte severe. Bergoglio manipulează și înșeală toată lumea creștină, deviază întreaga credință și de a avea valoare morală. Introduce perversitatea homosexuală.

Iisus ne avertizează: „dacă nu vă pocăiți veți muri cu toții”. Iar în ciuda acestui fapt Bergoglio refuză pocăința, el nu numește păcatul cu numele lui propriu și nu avertizează homosexualii privind condamnarea eternă.

Biserica are obligația de a predica pocăința la aceste persoane, să le arate drumul eliberării de aceste perversiuni, în spatele căruia stă orgoliul și demonii necurați. Iisus nu tolera acești demoni, ci îi alunga.

Dacă un homosexual printr-o adevărată și personală terapie, a obținut eliberarea, el trebuie să respecte măsurile de protecție până la moarte, ca să nu deschidă din nou la această perversitate.

El trebuie să se depărteze de ocaziile de păcat, așa cum o va face și fiecare convertit dependent de droguri sau alcool.

Cu toate acestea, Francisco Apostatul nu a zis deloc aceste adevăruri, în mod contrar el aprobă homosexualitatea și cere altora același lucru printr-o falsă supunere.

Atitudinea lui este un obstacol la adevărata pocăință și la adevărata eliberare.

Deci, este absurd să inviți tinerii să aibă curaj să fie fericiți: „în schimb vă cer să fiți revoluționari! Să mergeți împotriva curentului, da, vă cer să vă ridicați împotriva acestei culturi care vede totul ca și ceva contemporan și care crede că voi sunteți incapabili să fiți responsabili, că sunteți incapabili să iubiți în mod autentic. Am încredere în voi, tinerii, și mă rog pentru voi. Să nu vă fie frică să mergeți împotriva curentului. Aveți și curajul de a fi fericiți”.

Francisc promovează homosexualitatea și în același timp vorbește de responsabilitate și de relație stabilă.

Persoanele influențate de propaganda gay contemporană ajung în mod legitim la concluzia că homosexualii au drept la o relație stabilă în așa zisă nouă formă de căsătorie.

Bergoglio îi încurajează deoarece trebuie să aibă curaj.

Mărturia acestui lucru, este răspunsul din partea unui preot homosexual Andreas, care cere papei să se adapteze la noile modele.

În realitate, la erezia sexuală promovată azi de ONU, Andreas spune papei: „Avem înaintea noastră încă un drum lung de făcut!”

Francisc nu vorbește despre statistici, în ceea ce privește homosexualitatea: „homosexualitatea este legată de pedofilie, distrugerea copiilor, sadomasochiști, droguri, boli mortale ca SIDA, depresie, cinism, decădere mentală, sinucidere, eutanasie, infern”.

Francisc reprezintă această cale spre moartea eternă, și deci dă un nou model bisericii catolice. O altă evanghelie!

Discursurile și gesturile sale sunt manifestări ale spiritului Anticristului care se manifestă prin el.

Francisc a spus: „Dacă o persoană este gay, și caută pe Domnul, și are bunăvoință…” Dacă omul îl caută pe Dumnezeu este un singur mod de a-l găsi. Prin adevărata pocăință.

Pocăința înseamnă să numești păcatul păcat, și urâciunea urâciune. Dar Francisc în mod ipocrit a eliminat această abordare. Nu poate fi căutat Dumnezeu, sau să ai bunăvoință pe o fundație falsă.

Nimeni nu poate să Îl găsească pe Dumnezeu bazându-se pe minciună și înșelătorie.

Cum poate să aibă o bună voință cel ce declară cu orgoliu că este gay? Să aibă o relație stabilă cu un alt gay în căsătorie, și să adopte copii răpiți de la părinții lor care îi iubesc?

Ce delict, când Francisc degradează serviciul de Vicar al lui Hristos pe pământ și întreabă în mod ipocrit: „Cine sunt eu să judec pe gay?”

Fiecare creștin trebuie să numească păcatul păcat, ceea ce înseamnă condamnarea păcatului, și să lupte pentru salvarea inimilor muritoare. Aceasta este obligația fiecărui episcop și preot.

Dar Francisc, care este considerat papă, vicarul vizibil al lui Hristos, aprobă păcatul sodomiei. Cu acest lucru, el elimină legea lui Dumnezeu și distruge valorile morale.

La întrebarea „cine este el?”, ar trebui să răspundă în mod onest: „Nu sunt slujitorul lui Hristos, ci al lui Antihrist”.

Francisc elimină diferența dintre bine și rău, dintre virtute și păcat. Acesta este spiritul lui Antihrist. Cine este Francisc? El este colaboratorul bancherilor mondiali și al masonilor de gradul 33, care se consacră satanei.

Cine este el, dacă are curajul să schimbe Legile lui Dumnezeu, și să legalizeze imoralitatea și urâciunea, contrar Sfinților Părinți și Sfintelor Scripturi?

*notă: se spune și „sfinții părinți” în italiană, însă traducătorul fiind protestant, nu a scris și în românește. Sunt cei de la colaj…

Răspunsul este evident. El nu este vicarul lui Hristos, ci al lui antihrist.

Zice papa: „Cred că atunci când cineva se găsește cu o persoană de acest fel, trebuie să deosebească faptul că este o persoană gay de un lobby (grup), pentru că având un lobby nu e bine. Acest lucru este important. Dacă o persoană e gay, îl caută pe Dumnezeu, și are bunăvoință, cine sunt eu să îl judec? Dar dacă o persoană laică sau preot sau călugăriță a păcătuit și apoi i-a părut rău și s-a pocăit, Domnul iartă. Când Domnul iartă, Domnul uită. Și acest lucru este foarte important în viața noastră”.

Majoritatea reporterilor și preoților homosexuali a legat această expresie a lui Bergoglio cu cuvintele precedente, și au luat concluzia logică, că preoții cu orientări homosexuale trebuie să fie iertați și păcatele lor uitate.

Bergoglio legalizează o castă homosexuală la cler. Recent a vorbit și de un lobby (grup) homosexual la Vatican. Homosexualii și pedofilii ocupă posturile cele mai înalte. Este posibil ca și Francisco să aparțină acestui grup secret?

Sfântul Pio V a spus: „Perversiunea homosexualității și a pedofiliei nu va înceta până când acel preot care a comis act de homosexualitate va fi degradat de toate funcțiile și consemnat puterii civile ca să fie pedepsit” De aceea pe timpul lui Pio V, această infecție imorală nu a putut să fie difuză nici la cler și nici între laici.

Păcatul era chemat păcat și crimă, și era pedepsit în mod direct.

După învățătura Sfintei Scripturi și tradițiilor Bisericii, fiecare preot care a comis un act homosexual trebuie să fie degradat de la propriul serviciu și să fie pedepsit până la moartea sa.

Ce aștept eu ca și rezultat de la „Ziua mondială a tineretului?”

Eu aștept dezordine, episcopi și preoți să mă ierte, dacă cineva le-a făcut dezordine.

La întrebarea ce să facem, răspunde: „Citiți fericirile! Citiți capitolul 25 de la Matei! Aceste două lucruri sunt planul de acțiune. Dar nu uitați: „Faceți dezordine!”

Ne întrebăm, ce relație este între „fericiri” și sfaturile lui Francisc!? „Fericiți cei care…”

Dar ei nu ai nimic în comun cu dezordinea sau cu rebeliunea contra valorilor evanghelice sau morale.

„Fericiți cei cu inima curată…”, dar ei nu au nimic în comun cu aprobarea homosexualității, și cu îmbrățișarea de femei și oameni indieni pe jumătate goi. În ceea ce privește Evanghelia după Matei, capitolul 25, parabola Judecății finale se termină spunând că unii vor merge în pedeapsa eternă și cei drepți în viața eternă. Francisc apostatul nu aparține în niciun mod celor drepți.

Papa îmbrățișează o indiană aproape goală, și prin aspectul exterior, reprezintă spiritul ocult al păgânismului și al impurității.

Din urechile lor atârnau dinți de animale sălbatice și nasul era străpuns de un bețișor de lemn. Îmbrățișările cu cei doi oameni aproape goi, însoțite de atenții se manifestă ca și o propagandă a abaterii sexuale.

Acest spectacol reprezintă spiritul care a dominat tot timpul așa zisei „Zile Mondiale a Tineretului”.

Acesta este spiritul impurității, un nou păgânism, și al homosexualității. Mărturia acestuia este și muzica, dansul episcopilor, gesturile și discursurile.

Tineretul a obținut prin răul exemplu al cuvintelor lui Francisc apostatul, aprobarea tuturor influențelor distructive ale contemporaneității: practica homosexualității, a ocultismului și impurității, deci semnul vizibil al spiritului antihristului.

În timpul discursului, Francisc nu a zis nici un cuvânt clar, cu care ar fi trebuit să avertizeze de pericolul genocidului care este legat de homosexualitate, justiția juvenilă, drogurile, muzica decăzută, cipuri și eutanasia.

Care ar fi sfârșitul tinerilor dacă ar începe să urmeze sfaturile lui Francisc? Ar deveni devianți, comedianți care merg pe drumuri largi către pierzarea eternă.”

CINE ARE OCHI DE VĂZUT, VĂ ÎNȚELEGE ! CINE NU, VA DA SEAMA LA JUDECATA LUI HRISTOS!

Redacția