Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

La Aachen (Germania) pseudo-episcopul papistaș împarte anafură ortodocșilor (adică ecumeniștilor dintre ortodocși, neîngrădiți de panerezia ecumenismului)…

Orașul Aahen este – conform wikipedia – „cel mai vestic oraș al Germaniei, situat în landul Renania de Nord-Westfalia, la granița cu Belgia și Olanda, și la 65 de km vest de Köln.”

Aici grecii care aparțin de Patriarhia Ecumenică au o biserică ortodoxă a Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de mir, care a fost sărbătorit în urmă cu câteva zile.

Obiceiul la greci este să se împartă anafură la sfârșit din mâna episcopului sau a preotului. Dacă este lume multă, atunci împart mai mulți clerici.

În cazul de mai jos – femeia care a filmat și care zice: „Înnebunesc… nu pot să cred ce îmi văd ochii…” – în mijloc a fost „postat” cardinalul papistaș (probabil „invitat” la slujba de hram) și acesta împarte anafură, i se sărută mâna… adică tot ce își poate dori un eretic, prieten și probabil șef al ecumeniștilor care fac parte oficial din Ortodoxie, însă o trădează cu orice ocazie.

La unul dintre comentarii se spune: „în veci nu mă mai duc la o asemenea biserică, unde se face așa ceva…” Iată un om care a înțeles întinarea prin erezie a ecumeniștilor. Să dea Domnul să se îngrădească așa cum trebuie de erezie și să mărturisească ortodox.

Sursa – https://katanixi.gr/2019/10/28/%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf/

Redacția