Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mânca-v-ar „raiul” masonilor!

Decât să mărească alocațiile, mai bine ucid copiii! Iată modul în care PSD vrea să vină iar la putere (ascultând de robii lui Bill Gates și ai lui Soroș), iar PNL să nu o piardă (nu facem politică)!

Iar cu ocazia aceasta, să pună în aceeași oală pe toți „nesupușii” noului fenomen Pitești! Auzi, ședințe din trei în trei luni. Pentru ce? Pentru spălarea organizată pe creier (dacă nu cumva acesta este… lipsă; este la modă, din păcate)

Știri calde despre legea vaccinării obligatorii

Există însă și o parte bună a realității (în afara faptului că, oricum, Dumnezeu știe ce se întâmplă și îngăduie ispitele pentru a ne întoarce la pocăință): dacă până acum lupta o duceau câțiva, iar ceilalți stăteau la „cabana plăpumioara”, acum FIECARE PE PIELEA LUI! (adică acul și vaccinul va viza pe toți, mici și mari) Poate așa ne mai trezim, că nu este cine altul să sufere… în pielea noastră!

Redacția