Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Plantează un virus, ca să provoci pandemia…!”

În cazul în care la un moment dat acest site nu va mai putea fi accesat de dvs, să știți de ce (conținutul… arde pe cineva)

Notă: ieri dna Pintea era pro vaccin. Azi este în cătușe. Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Noi să ne facem datoria și să luptăm până la capăt! Să își pună agenții și adepții BigPharma vaccinul pe post de ciorbă și să îl bea pe săturate!