Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Statul român… are grijă de profesori! Cum?

Știrea:

Profesorii primesc vaccinare gratuită și un set de analize medicale, plus două salarii minime brute, 4.460 de lei în acest an, pentru cursuri de formare și materiale didactice – Lege aprobată de Senat, trimisă la promulgare

Adică: le dă bani, le dă de toate, ÎI VACCINEAZĂ GRATUIT etc. Este clar?

Astfel vor avea asigurate slugile pentru a trece apoi la „convingerea” copiilor și a părinților lor.

Ce bine că deocamdată copiii sunt… online. Dar se pare că pe când se vor întoarce la școală îi așteaptă… acul! Nu cel din carul cu fân, ci cel cu vaccinul ucigaș!

Iată niște detalii… încă netraduse:

Decât ce scrie acolo sub video:

Dr. Loretta Bolgan face parte din grupul de experți italieni care au publicat raportul privind reacțiile adverse ale vaccinărilor și efectele uraniului epuizat (U235 folosit în blindarea vehiculelor militare) asupra personalului militar italian.

După publicarea acestui raport istoric, Dr. Loretta Bolgan a fost contactată de asociația Corvelva, o asociație fondată de un grup de părinți venețieni care militează în favoarea liberei alegeri privind vaccinarea.

Împreună, au decis să efectueze analize de conținut pe eșantioane de vaccinuri prin compararea conținutului real cu fișa tehnică, care oferă o listă detaliată a conținutului unui vaccin. Tot ceea ce nu este indicat în fișa tehnică nu aparține vaccinului, tot ceea ce este indicat acolo trebuie să fie prezent.

S-a plecat de la ideea că loturile de vaccin sunt verificate și controlate garantându-le astfel siguranța și eficacitatea. Analizele făcute în cadrul Corvelva au arătat că există abateri foarte mari. S-au găsit numeroase substanțe în vaccinuri care ar trebui să fie acolo în întregime, dar sunt prezente în cantități care nu sunt acceptabile.

Elemente esențiale lipseau pur și simplu sau apăreau elemente care nu trebuiau să existe, adică provenite din contaminări pe fluxul de producție. Dacă aceste contaminări sunt făcute în mod intenționat sau pentru a reduce costurile de producție, nu știm.

Redacția