Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

66. Dr. Rashid Buttar din SUA – interviu (partea a doua): medicamente, intubație, 5G etc

După originalul:

Dr. Rashid Buttar din SUA – interviu transcris

(partea a doua)

 

Despre elementul financiar implicat în pandemia actuală

Oamenii vor fi stresați. Ce efect au acestea? Le va scădea imunitatea și îi va face sensibili la viruși, la bacterii etc. Dar apoi se creează această iluzie despre ceva cum este  COVID-19, lucru despre care nimeni nu a putut încă arăta un singur deces determinat de virusul în sine, conform metodologiei adecvate acceptate, conform căreia un virus a determinat decesul. Nimeni nu a reușit să facă aceasta. Toate se bazează pe testarea PCR.

Din 1984 până în zilele noastre, în anul 2018 au fost făcute studii multiple, care au indicat că dacă ai făcut vaccinul antigripal, în special vaccinul antigripal trivalent, apari ca fiind fals pozitiv la testarea pentru COVID-19. Dumnezeu știe ce a fost injectat în oameni de-a lungul anilor! Ei vor să afle cauza morții. Eu vreau să știu câți dintre acești oameni, care se presupune că ar fi murit din cauza COVID-19 (numărul de decese este mai mic decât în cazul gripei sezoniere), au de fapt un istoric de vaccinare a adulților în ultimii 10 ani. Studiile arată clar că dacă ai făcut un vaccin antigripal, vei fi testat ca pozitiv pentru COVID-19.

Ei nu pot justifica numerele respective, de aceea schimbă certificatele de deces. Nu pot justifica numerele, de aceea iau diferite secvențe video cu persoane diverse și le atribuie lui COVID-19. Tocmai au arătat la CBS pe acea asistentă care plângea: „vă rog, dați-mi o mască, să pot avea grijă de pacienți, nu vreau să risc să îmi infectez familia.” Apoi s-a aflat că ea nu mai lucrase într-un spital de un an și jumătate și că era un fel de model social-media.

Nivelul de denaturare, de înșelăciune, nivelul tacticilor de diversiune spre a împiedica pe oameni să știe adevărul este pur și simplu de necrezut! De aceea eu nu cred ce se spune…

– Este dr. Fauci direct responsabil de această pandemie, pentru că el a manevrat banii, a ocolit Moratoriul, a continuat această cercetare de tip himera în China? Este el direct răspunzător nu numai de pandemie, dar și de răspunsul care a distrus economia, punând între 17 și 22 de milioane în șomaj?

– Am văzut unele petiții care circulă. Știu ca dr. Shiva a spus că dr. Fauci ar trebui să fie concediat. Cred că acesta ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar putea face lui Fauci. Cred că el a arătat că este un infractor, a încălcat legea, a lucrat împotriva guvernului american. Mie mi se pare că este o trădare să faci ce a făcut el; guvernul a aprobat un regulament, iar Fauci e la unul dintre cele mai înalte niveluri la Institutul Național de Sănătate, este director și apoi încalcă legea, Moratoriul, finanțează din nou cercetarea a ceva ce ar putea potențial produce daune întregii lumi…

Este dr. Fauci în contact cu un guvern străin ca să facă aceasta? Nu știu. Aceasta este treaba avocaților să decidă. Fauci a început treaba aceasta din 1981. În anul 1981 el a numit HIV/AIDS ca fiind „boala homosexualilor.” El este cel care a finanțat cercetarea din spatele unui medicament, cu trei ani înainte de a se fi descoperit că exista un virus adevărat. Virusul a fost descoperit în 1984; în 1981 el a promovat un medicament pentru a trata oamenii în mod profilactic pentru o afecțiune care acum este percepută a fi legată de stilul de viață, de statusul nutrițional, de tot felul de alte lucruri. El susținea agenda să promoveze un medicament care a provocat mult rău, ca test profilactic, doar pentru prevenirea HIV. Treaba aceasta își are originea în anul 1981. Vorbim de 39 de ani. Acest om – Fauci – are antecedente în a promova un plan secret.

Președintele S.U.A. a spus public: există un medicament numit Hidroxicloroquina, care este pe piață de Dumnezeu știe câți ani, 50-60-70 de ani. Este și alt medicament, Zithromax, care este din grupa macrolidelor, a fost pe piață de cel puțin… Această clasă de medicamente există de cel puțin 70-80 de ani. Poate că Zithromax… a fost pe piață, nu știu, de 20 de ani? Cât o fi. Acestea sunt medicamente consacrate, sigure. Sunt medici care au arătat că folosite în combinație acestea au cel puțin 99% eficacitate. Au arătat aceasta pe sute de pacienți pe care i-au tratat. Nimeni nu a murit. Simptomele au dispărut între o oră sau una și jumătate și până la 1, 5 – două zile. OK. Deci ai această categorie de medicamente. Președintele o indică, iar Fauci spune: Dacă nu există câteva studii care să indice aceasta, ele nu ar trebui folosite.

Dar el promovează un vaccin despre care nu știm nimic ce efect va avea, iar Fauci zice că: vaccinurile sunt în regulă, să le folosim! Dacă aceasta nu indică un conflict de interese, nu știu ce alt exemplu mai clar există.

Oamenii trebuie să se trezească și să-și dea seama că există o uriașă componentă criminală în toată treaba aceasta! Închiderea întregii economii mondiale este cauzată, în opinia mea, de o persoană și aceasta este dr. Fauci. Există desigur și alte persoane care sunt implicate în această șaradă, evident, dar Fauci este persoana din prim plan. El este cel care a avut capacitatea de a opri asta. Fauci i-a spus unei prietene de-ale mele, Judy Mikovits, cu care am avut un interviu despre subiectul acesta, cu aproximativ o oră mai devreme. Ea a ajuns și la închisoare (5 ani a fost închisă), a fost amenințată de Fauci în urmă cu 10 ani, când a divulgat adevărul despre studiile și cercetările virusologice pe care le-a făcut…

Ea era însărcinată să facă cercetări pentru a face Ebola și mai virulentă. Obținerea unor funcții suplimentare era în responsabilitatea ei. Când și-a dat seama că lucrurile pe care le-a dezvoltat și cercetat erau folosite în scopuri necurate și că avea să devină un avertizor de integritate, cariera ei i-a fost amenințată și viața i-a fost pusă în pericol. Ea a refuzat să cedeze, a mers înainte. Ghici ce i-au făcut? I s-a înscenat ceva și au trimis-o la închisoare. A scris apoi o carte, care a apărut chiar azi pe piață. Se numește Plaque of corruption (Plaga corupției).

Vă spun că Fauci… toate indiciile duc la el. Dar Fauci este doar unul dintre jucători. Sunt și alți oameni implicați. Puteți începe să le cercetați planurile secrete. Este în văzul tuturor. Oricine poate face propria cercetare pe internet. Trebuie doar să își deschidă ochii, mintea, să nu aibă nicio prejudecată față de nicio decizie sau rezultate.

Trebuie să le analizați voi înșivă, oameni buni, aveți propriul creier, folosiți-vă de el! Creați-vă propria voastră secvență de evenimente care s-au derulat deja. Faceți propria cercetare. Dacă veți urmări un model de gândire secvențială logică, veți ajunge la aceeași concluzie. Nu aveți cum să ajungeți la o altă concluzie. Toate drumurile duc înapoi în același loc.

– Acum hai să ne întoarcem la o altă idee a dvs., referitoare la clasificările deceselor. Ce ați auzit din partea colegilor dvs în ce privește aceste clasificări sau reclasificări, referitoare la coronavirus?

– Am corespondat cu mulți dintre medicii pe care i-am pregătit și cu o parte din medicii care îmi sunt prieteni, pe o rețea socială. Toți spun același lucru: nu este de natură virală. Ei nu știu ce este, dar pare a fi o boală de altitudine, un scenariu de tip vătămare hipoxică. Medicii care au ieșit în față și au afirmat aceste lucruri au fost cenzurați.

Clipurile mele video, părțile 3, 4, 5 au fost date pe jos de pe Youtoube după ce au avut milioane de vizualizări. Youtoube au fost cei care au cenzurat primii, apoi Facebook i-a urmat exemplul. Acum există anumite videoclipuri pe care le-au lăsat: partea 1 și partea 2.

Am pus și un videoclip de cinci minute despre Chirurgul General, despre ce a spus el și cum mass-media nu a raportat nimic despre el. Acesta avea milioane de vizualizări. Sunt mulți medici în acele locații, care mi-au împărtășit informații, pentru că eu nu mai fac medicină de urgență de aproape 20 de ani. Am fost instruit în medicina de urgență, în chirurgie generală, dar acum mă ocup de cancere și de alte boli cronice, de autism. Avem pacienți din 93 de țări. Nu mă ocup de situațiile medicale acute, dar țin legătura cu mulți dintre medicii care se ocupă de așa ceva.

Vă voi citi doar câteva dintre lucrurile doctorului de la ATI, cel care a avut cazuri demne de UPU, cel din New York și al cărui videoclip a devenit viral, i-au blocat, i-au cenzurat filmul. De ce ai cenzura ceea ce spune un doctor care lucrează în domeniu, care este în tranșee, având grijă de oameni? De ce nimeni nu scrie nimic despre aceasta? De ce nu îi permit să își spună punctul de vedere?

Ideea este următoarea: când ai o situație de tratament intensiv, o problemă respiratorie, primul lucru care trebuie făcut este să menții căile respiratorii libere. Deci, în traumatologie și în medicina de urgență avem ceea ce numim „ARC-urile medicinei”: „A” = căile aeriene, „R” = respirația, „C” = circulația. Dacă aceste căi aeriene au un potențial de a fi compromise, va trebui să stabilizezi căile respiratorii.

Cum te asiguri că persoana este capabilă să mențină active acele căi aeriene? Începem ușor cu 2 litri de oxigen prin canule nazale. Crești apoi la 5-10 litri. Apoi poți să folosești sisteme respiratorii. Poți aplica un CPAP, adică ventilare sub presiune pozitivă continuă. Apoi poți aplica BiPAP, adică ventilare sub presiune pozitivă bivalentă.

Exista studii care arată că de fapt CPAP și BiPAP sunt mai eficiente decât intubația. Dar, din momentul în care intubezi o persoană, ai mai multe lucruri care se întâmplă. Ai de-a face cu traume, cu barotraumatismele cauzate de ventilația mecanică. Aceasta este o problemă. Ai de-a face cu pneumonia de aspirație, care este o problemă. Ai de-a face cu procesul de intubație în sine, care poate provoca mai multe procese inflamatorii, în cascadă, dar și traume ale căilor respiratorii. Există tot felul de lucruri… Din momentul în care ai realizat intubația traheală există tot felul de lucruri care se întâmplă, potențiale probleme. Însă ce au fă-cut ei? Au ocolit sistemele CPAP și BiPAP. Dacă le ocolești complet… Ei au luat persoane cu afecțiuni respiratorii și cu sindrom de detresă respiratorie și i-au intubat în mod direct.

Doctorii de la care primesc feed-back-urile spun că da, există o creștere a bolilor respiratorii la oamenii din New York, se pare că boala aceasta (covid 19) este o vătămare hipoxică. Este ca și cum hemoglobina este degradată într-o formă perturbată. Există o explicație pentru toate, dar a fost complet ignorată…

Videoclipurile care au fost cenzurate aveau două elemente distincte. Conțineau o literă și o cifră care erau… elementele cheie care au determinat cenzurarea acestora. Era 5G. Acum nu știu dacă vrei să discutăm despre aceasta. Nimeni nu a spus ca 5G a provocat COVID-19. Așa spune mass-media oficială, cum că ar exista o teorie a conspirației, că 5G ar fi provocat COVID-19. Nici măcar un idiot nu ar spune aceasta.

Ceea ce spunem este ca 5G modifică matricea celulară, schimbă structura morfologică a membranei celulare. Practic, ceea ce se modifică în mod specific sunt canalele ionice pentru Calciu, care permit un flux de Calciu înspre celulă. Acest flux este un simptom pentru cancer. Provoacă o suprimare a morții celulare programate și o proliferare celulară necontrolată. Sunt peste 2.000 de studii publicate, care discută despre efectul 5G, despre această generație următoare a internetului.

Telefoanele celulare normale operează cu frecvențe cuprinse între 500-900 Hertzi. Au fost realizate studii pentru a arăta că între 1, 7-1, 8 Ghz, adică între 1, 7 până la 1, 8 miliarde de Hertzi se produc tot felul de cancere, de diferite tipuri și apar implicații neurologice.

Când 5G va fi complet operațional, va fi de la 30 GHz la 300 Ghz, adică între 30 de miliarde până la 300 de miliarde Hertzi. Acum să nu-mi spui că acest aspect nu are nimic de-a face cu pandemia actuală.

Îți voi spune care este esența acestor 6 clipuri, Gary, în 30 de secunde.

Primul: „Conspirația COVID 19” – scoate în evidență faptele versus ficțiunea.

Al doilea„Conspirația COVID 19? Toxicologia a fost ignorată.” – toată lumea a ignorat componenta alergică. Ce s-a întâmplat în Wuhan? Eliminarea a fost în atmosferă… Incineratoarele au ars cantități uriașe de combustibil solid. Oamenii au inhalat noxele eliminate, ei s-au intoxicat. Aceasta s-a întâmplat în 2016-2017, a atras atenția la nivel internațional. BBC și CNN au relatat că oamenii din Wuhan erau revoltați, au fost demonstrații publice din cauza poluării aerului. Acești oameni au fost otrăviți. Avem „chemtrails”, avem toate aceste lucruri. Am fost cu toții suprasaturați.

Uitați-vă la ce se întâmplă cu țigările, sunt țigări cu DDT și toate lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul generațiilor. Acum recent a fost scandalul cu glifosatul și alte lucruri, criza opioidelor, sistemele noastre au fost poluate cu tot felul de substanțe chimice. Toxicitatea este prima componentă de care vei fi conștient de acum încolo.

Ajungem la al treilea videoclip: Este știința coruptă? – am vorbit deja despre modul în care a fost dezvoltat COVID 19.

Al patrulea film a fost Imunitatea și 5G. Nimeni nu a spus că 5G determină COVID19, ci că 5G îți suprimă sistemul imunitar, ia o persoană care este vulnerabilă și o face și mai vulnerabilă. Dacă este o persoană sănătoasă, îi va scădea sistemul imunitar, făcându-l mai vulnerabil, aceasta este ceea ce spunem. Fie este vorba de unde radio, fie de câmpuri electromagnetice generate de 5G, fie o energie murdară din câmpurile electromagnetice care sunt create. Nu știu. Nu sunt expert în domeniul acela. Nu sunt expert în nimic. Știu însă cum să mă raportez la corpul uman. Am avut numeroși oameni care au lucrat în diferite profesiuni, din diferite părți ale lumii, care vin la noi cu boli foarte grave, vă spun că dacă putem avea grijă de aceștia, prin comparație COVID 19 nu este o problemă, pentru mulți doctori.

 Va urma…

Notă: partea întâi a transcrierii interviului o găsiți la adresa de mai jos (vor mai urma încă două-trei părți):

Campania ortodoxă „Sunt sănătos, mulțumesc Domnului!” (episodul 56): Mărturii științifice în serial…

Varianta pdf a părții a doua a interviului:

Dr.Rashid interviu partea a doua

Redacția