Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Tratamentul de capvid 20 va include două variante: vaccinuri cu nanoboți sau medicamente din celule de prunci avortați?

ATENȚIE!

Am primit pe mail:

NAMAFOSTATUL, MEDICAMENT CARE CONȚINE CELULE DE FETUȘI AVORTAȚI (293 FT), pare a fi, curând, candidatul nr. 1 în prevenția Covid 19.

,,În studiul de față, au stabilit recent un test de fuziune inițiat de proteine ​​SARS-CoV-2 S și au descoperit că în intervalul de concentrație de la 10 până la 1000 nM, Nafamostat a suprimat fuziunea inițiată de proteine ​​SARS-CoV-2 S folosind celule 293FT (derivate de la rinichi fetal uman)”.

Probabil că cei care vor refuza vaccinarea, vor fi „constrânși preventiv” să accepte un medicament „non-invaziv”, ca pe o alternativă la vaccinarea. SĂ FIM VIGILENȚI!

,,Celulă 293FT: o linie de celule imortalizate derivată din rinichiul fetal uman. Are proprietăți excelente, cum ar fi creșterea rapidă a celulelor și transferul ușor al genelor”

Detalii în articolul:

https://www.eurekalert.org/pub_releases/2020-03/tiom-nie032420.php

Redacția