Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să fie pașaportul digital covid însăși pecetluirea antihristică?

Am primit azi pe watsapp acest link:

L-am trimis unei fiicei duhovnicești din Italia, cu rugămintea de a face un rezumat. Îi mulțumesc pentru strădanie. Iată ce aflăm:

Covid-pass cu cip

„S-a ajuns în punctul decisiv, pentru a se putea cipui toată populația mondială.

Se vorbește de tatuaje cuantice, care pot fi acceptate de persoane într-un mod mai simplu.

Se va avea în acest fel controlul total permanent al persoanelor care au aceste tatuaje, sau așa-zisul covid-pass, un pașaport digital sanitar, care al fi cel mai sigur din lume, folosit deja pentru anumite proiecte de Statele Unite ale Americii.

Acest pașaport are în interiorul său rezultatele testelor covid 19 ale persoanei respective, în așa fel încât persoanele să se poată întoarce la muncă într-un mod sigur.

În următoarele săptămâni sau luni va fi nevoie să ai acest covid-pass, care știe cam totul despre tine.

Este accesibil acest covid-pass cu telefonul, pe brelocul de la cheile mașinii sau poate fi identificat prin radio-frecvențe.

Îl poți folosi pentru servicii publice și sanitare sau pentru relația cu anumite companii.

Covid-pass știe dacă ești sau nu vaccinat, dacă nu ești vaccinat, nu poți lucra, nu vei avea loc de muncă.

Cei ce au covid-pass pot accesa informațiile personale despre sănătatea lor, funcțiile imunitare și nu numai.

Codul „v-code” poate fi scanat de la distanță, în unele cazuri de la 100 m.

Codul funcționează chiar dacă poate fi puțin stricat, deci este inutil să încerci să îl distrugi.

Poate fi folosit în mai multe sectoare, chiar și în cel bancar, în locul propriului cont bancar, care pur și simplu dispare.

Toate informațiile pot fi luate chiar dacă ești în mișcare.

Datele sunt salvate pe un server virtual, controlat de guvern.

Aceste pașapoarte digitale vor fi trimite în 15 țări din lume, Italia fiind printre primele.”

Lista țărilor apare la minutul 10, secunda 38: Italia, Portugalia, Franța, Panama, India, SUA, Canada, Suedia, Africa de Sud, Mexic, Emiratele Arabe Unite și Olanda etc.

traducere din limba italiană de

Iustina H.

Notă: internetul merge aici, la noi, din ce în ce mai greu, nu știu cât și cum voi mai putea posta, iar „cultura cumpromisului” – cum spunea un grec – nu o cunosc, nu sunt prieten cu 5G. Așa că cei care citesc acest site să nu aibă mari așteptări în viitor, dar nici să nu le piară nădejdea. Mila Domnului cu noi toți! (pr. Ciprian)