Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Masca ca antenă care ne va bombarda cu radiații creierii (cacofonia din titlu este intenționat pusă)

Azi dimineață am primit un mesaj (menționez faptul că părintele Kleomenis, și la care se face referire în el nu este un personaj de încredere, fiind un schismatic grec, dar aici ne interesează un amănunt din acel mesaj), din care menționez:

„În măștile chirurgicale, pe care le poartă majoritatea oamenilor, au descoperit chițibușarii ceva fire subțiri de sârmă de cupru și argint, bune transmițătoare de semnale 5 G. Măi să fie! mi-am zis. Prea de tot.! Parcă am devenit paranoici, cu toată mascarada asta. Nu am dat importanță, am zis prea e gogonată,
Dar firul subțire de cupru din măștile chirurgicale, e un bun receptor și transmițător de semnal, ceea ce înseamnă că pe capul vostru, al celor ce purtați măști chirurgicale, se atrage această radiație 5 G extrem de periculoasă, care vă va îmbolnăvi în viitorul apropiat, așa încât veți fi mai bolnavi decât cei care nu poartă mască, și finalul vostru e aproape sigur. Sunteți iradiați cu o amplitudine mult mai mare a radiației, și direct la creier, ceea ce e foarte grav. Cu adevărat în viitorul apropiat vor fi mulți bolnavi și morți de coronavirus= radiația 5 G.
Iată descrierea producătorului:
”Carcasa este realizată din PLACTIVE AN1, un aliaj tip plastic cu ioni de cupru și argint activi:”
Oculta mondială, chiar acest interes îl are, să omoare cât mai mulți oameni. Și voi, cu purtatul măștilor, le faceți lor jocul…”

Am început să verific. Am căutat pe net din ce sunt făcute măștile, am dat de acest articol:

What Are N95 Masks Made From?

Acolo este și un video, în care arată modul în care se încarcă electrostatic măștile. Cel care a scris articolul este un medic de origine asiatică, George Yang, dar care din alte video-uri ale lui am văzut că este mare fan distanțare socială, măști etc. El de fapt făcea reclamă măștilor. Însă mai scapă și oamenii sistemului câte un amănunt care poate fi întors împotriva argumentelor lor.

Așa că am mai căutat și am găsit acest video:

Fizica extraordinară a măștii N95 – aici se arată că nu numai numărul de straturi ajută la oprirea virușilor, ci mai ales că această mască este încărcată electrostatic, deci particulele, că sunt mai mari de 0, 1 microni, că sunt până la 0, 3 microni, se lipesc de țesătura ei. Dacă o spălăm în mod obișnuit se spune că își pierde caracteristicile electrostatice. Deci masca nu este atât un filtru, ci un sistem care atrage și lipește de ea particulele din aer – simplu spus, că nu sunt specialist.

În finalul video-ului se face reclamă la nu știu ce firmă, care face măști, nu ne interesează.

Însă mi-a răsărit – logic – întrebarea: încărcarea electrostatică (cu care se laudă fabricanții măștilor) poate avea vreo legătură cu undele electromagnetice? Adică ce legătură este între electrostatic și electromagnetic?

Am căutat pe net, despre acești termeni și am găsit:

https://dexonline.net/definitie-electrostatic

https://ro.wikipedia.org/wiki/Radia%C8%9Bie_electromagnetic%C4%83

https://ro.wikipedia.org/wiki/Electromagnetism

https://ro.wikipedia.org/wiki/Electrostatic%C4%83

Am înțeles că sunt foarte importante lungimile de undă, că se propagă undele electromagnetice cu viteze foarte mari – cele mai mari sunt desigur cele 5G – și – fiind băgat încă în ceață (nu am fost cel mai bun la fizică, mai degrabă la chimie), am sunat un prieten, electronist de profesie, pe care l-am întrebat despre toată această tărășenie. Răspunsul a fost simplu: din moment ce în partea metalică a măștii, cea de deasupra, care se pune chiar pe nas, se folosesc metale precum cupru și argintul, care sunt foarte conductoare, înseamnă că masca este de fapt o antenă.

Ce face ea? Receptează, prin electrostatica ei, și undele electromagnetice, normal că acelea ne bubuie în cap și probabil aceste unde se transmit și în jur, de la om la om, de la mască la mască, adică și dacă tu ai fost bombardat de unda 5G direct de la turnul emițător, nu înseamnă că nu ești afectat și prin antena de pe fața omului de lângă tine, de asemenea purtător de mască. Adică o rețea de antene, în care omul este un receptor de unde, care îi distrug sănătatea.

În cuvinte simple, cam aceasta este situația. Cine are alte detalii poate să îmi scrie la adresa ciprioan@yahoo.com

Sper că am înțeles bine situația și am expus simplu faptul că măștile pe care le poartă oamenii nu de frica virusului, ci a amenzii – să fim serioși, că așa gândesc românii cel puțin – unii le poartă chiar și pe cărări de pădure, unde nu umblă de obicei picior de om (a văzut cineva așa ceva de curând în România) nu sunt altceva decât modul în care acei oameni se vor sinucide fără știință.

Dacă nici durerile de cap, amețelile, vărsăturile etc (ca simptome ale purtării măștilor-antenă), precum și articole umile precum acesta și multe altele, mai bune, nu au ca rezultat venirea în fire a oamenilor, atunci cei ce nu își folosesc rațiunea nu vor avea de plătit doar vreo amendă, ci vor plăti ignoranța și nepăsarea lor cu propria viață, ca ascultători ai sistemului ucigaș antihristic.

SĂ NU PURTĂM MĂȘTI!

a consemnat

pr. Ciprian Staicu