Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Care ar fi soluția la toată măgăria antihristică?

Recomandăm acest articol:

Noua Ordine Mondială (”calul troian perfect” sau ”controlul absolut”), e deja la ușă: se bazează pe semnul fiarei (666), prin 5G, telefon și nanoboții inoculați în trupul omului odată cu MODIFICATORUL GENETIC numit înșelător: ”vaccin anti-covid”…

Comentariu:

1. Am ascultat aseară acel audio, iar acum video cu David Icke. Ce nu îmi place la cel audio este faptul că nu știm cine vorbește. Apoi pare că vorbește cu cineva, spune adesea: „Înțelegi?”, dar nu există conversație. Apoi datele referitor la China, la familia lui din China sunt foarte vagi. În schimb David Icke, ca întotdeauna, este foarte profesional în ceea ce zice și face. Și nu se teme a se expune personal. Deci nivelul de încredere pentru materialul audio eu îl văd la 30%, la David – 100%.

2. Aceasta nu înseamnă că ce spune „frățiorul” despre China nu este adevărat. Numai că mie nu îmi plac „mărturisitorii” din umbră. Dau din gură și noi rămânem gură cască. Ca ei. A trage câte o înjurătură la adresa statului antihristic nu e soluție, e doar păcat.

3. Soluția este clară: ținerea în frâu a tehnologiei pe care o folosim personal. Adică: ce anume faci cu calculatorul tău? Cu telefonul tău? Ce anume citești, asculți, vezi cu ele? Este tehnologia o unealtă a vieții tale sau este viața ta?

4. Propun ca o zi pe săptămână să ținem telefonul închis. Apoi (din a doua săptâmână) – două zile, apoi trei. Vedeți, aici este ispita de azi: totul se face prin net, așa că te ține, vrând nevrând legat de el, fie este vorba de școală, de muncă, de călătorii, de cumpărături etc.

5. Este post. Unul lung și frumos, întru pregătirea inimii noastre ca iesle pentru Iisus. Iesle caldă, nu scoasă de la congelator. În staulul din Bethleem nu cred că era nici curent electric, nici reflectoare, nici presă, nici TV, ci era Smerenia întrupată.

6. Mă strădui să le spun unora să nu mă mai bombardeze cu linkuri. Îi trimit la Psaltire, să mai citească despre mântuire. Slabe șanse… ei tot așa o țin. Au și un argument puternic: dacă îi trimit părintelui Ciprian, el ia atitudine și … lumea se schimbă. Fals. Dacă lumea din tine nu se schimbă, dacă nu iubești rugăciunea, cum te pregătești pentru veșnicie? Îi trimiți un link lui Dumnezeu cu CV-ul tău? Frățioare, fii serios! Dar poți? A fi serios este o cruce grea, pe când a fi „activ” necesită doar ochii și degete pe ecran…

7. Nu mai lungesc vorba, că oricum nu are rost. Lumea iubește pe antihrist, iar cei care „mărturisesc” întru anonimat vor fi aceiași care ne vor da în cap… tot în anonimat.

Post cu folos duhovnicesc și să vi se strice telefoanele-stăpân!

pr. Ciprian Staicu