Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Am primit primele semnături ale Mărturisirii de credință

1. Primul a fost părintele Andrei Cojoacă. Îi mulțumim și îl rugăm, dacă binevoiește, să și rostească esența acestei Mărturisiri cu una dintre primele ocazii când va fi alături de cei cu care împreună se roagă și slujește, pentru ca orice îndoială să se stingă. Astfel respectăm cu prisosință cuvântul Scripturii, potrivit căruia cu gura se mărturisește spre mântuire. Și să ne ținem cu toții de cele promise, până la moarte!

marturisire de credinta Pr. Andrei Cojoaca

2. Am primit și o mărturisire proprie a unei familii din Buzău, care nu a fost însă niciodată adeptă a ereziei visarioniste, dar cu drag a alcătuit și semnat încă o Mărturisire.

Marturisire de credinta ion si maria

„Sarut mana! Va trimitem semnaturile familiei noastre, pentru a le atasa Marturisirii de credinta facuta de gheron Sava. La nr. 4 este mama mea Dragna, care azi face 93 de ani, ingradita din 2016 -atat a putut sa scrie. Eu si sotul meu am mai facut o marturisire de credinta pe care a pus o public sora Ioana de la Bucuresti. O atasez si pe aceasta.”

Notă: iată că iubitorii de Hristos nu se sfiesc să semneze una, două, câte Mărturisiri de credință este nevoie, doar să rămână ortodocși. Cinste lor!

Tare ne bucurăm și le mulțumim tuturor!

Lista rămâne larg deschisă…

Redacția