Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Carte de predici pentru tot anul bisericesc

Carte de predici ortodoxe, intitulată „Întru slava Domnului nostru Iisus Hristos – Capul Bisericii”, scrisă de pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu. Cartea are format mare, A4, aproape 350 de pagini, cuprinde predici la întreg anul bisericesc. Predicile au fost transcrise după varianta audio, au fost corectate, sintetizate, cenzurate de către autor acolo unde era nevoie, îmbogățite cu referințe biblice etc.

Doritorii sunt rugați să ne anunțe intenția lor la adresa de email ciprioan@yahoo.com sau prin sms simplu la nr. de telefon 0740788876.

Vă mulțumim tuturor celor care ați sprijinit lucrarea noastră misionară ortodoxă. Dumnezeu să vă răsplătească cu sănătate, smerenie, discernământ și credință statornică ortodoxă în această lume și cu mântuire în veșnicie, întru Hristos.

Rămânând în unirea credinței ortodoxe și lepădându-ne de toate ereziile mai vechi și mai noi, vă mulțumim pentru tot sprijinul și nu vom rămâne datori.

Cu recunoștință și cu respect

pentru toți ortodocșii de pretutindeni,

pr. Ciprian Staicu

 

2 Responses to Carte de predici pentru tot anul bisericesc

  1. Pingback: Apel pentru misiune ortodoxă |

  2. Pingback: 77 de predici ortodoxe, în anul 2022 – link valabil 3 zile |