Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Pecete antihristică, pentru toți trans-umanii robi ai lui satan

Am primit pe mail (cu o traducere de la nenea google):

https://www.m24.ru/news/obshchestvo/14072021/173890

La Moscova:

„Locuitorii capitalei care au fost vaccinați împotriva COVID-19 sau au suferit-o în ultimele șase luni vor putea vizita unitățile de catering cu un tatuaj temporar care prezintă codul QR.

Acest lucru a fost raportat de RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al serviciului de livrare a alimentelor Clubul de livrare, unul dintre autorii proiectului. „Delivery Club, împreună cu magazinul online Everink Tattoo, au lansat o opțiune pentru crearea de tatuaje temporare cu coduri QR pentru vizitarea cafenelelor și restaurantelor. În total, șase opțiuni sunt disponibile pentru ca utilizatorii să își proiecteze codul QR, astfel încât toată lumea să poată alege o schiță pentru ei înșiși „, spune mesajul …

Pentru a primi serviciul, trebuie să plasați o comandă pe site-ul magazinului online și, după confirmarea din partea managerului, să trimiteți un cod QR. Se observă că un tatuaj cu un cod QR va dura pe corp timp de aproximativ două săptămâni.

Anterior, șeful departamentului de comerț și servicii, Aleksey Nemeryuk, a spus că în capitală, nunțile, aniversările și evenimentele corporative interioare pot avea loc numai în restaurantele fără COVID. El a precizat că aceste reguli nu se vor aplica verandelor și corturilor deschise până la 1 august. Potrivit lui Nemeryuk, în acest moment în capitală, aproximativ 8 mii de puncte de alimentație publică au trecut la un format de lucru „fără bară”.

Pe 28 iunie, unitățile de catering din Moscova au început să funcționeze într-un format „fără rude”. Restaurantele și cafenelele pot accepta doar oaspeții care au fost vaccinați împotriva coronavirusului sau care s-au recuperat de la COVID-19 în ultimele șase luni.

Vă dați seama? Numai două săptămâni… Or să sară toți deștepți la ofertă!

Am văzut articolul de mai sus aseară, pe un site grecesc:

http://trelogiannis.blogspot.com/2021/07/blog-post_171.html

El poartă titlul: Este pecetea sau calea spre pecetea (lui antihrist)?

Oricum, nu mai e mult și se încheie socotelile istoriei cu Judecătorul!

O știre de la Curtea Supremă a SUA (tot primită pe mail):

S.U.A.:

În SUA CURTEA SUPREMĂ a decis că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, conform legislației SUA, nu mai sunt oameni.

Printr-o vaccinare modificată ADN sau ARN, vaccinarea ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare modificat GEN, pentru că au propriul lor genom și nu mai sunt „umani” (fără oameni naturali), ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului.

Se pierde calitatea de om natural și toate drepturile aferente.

Acest lucru se aplică la nivel mondial iar brevetele sunt supuse legislației SUA.

Din 2013, toate persoanele vaccinate cu ARNm modificate de GEN sunt trans-umane în mod legal și identificate legal ca trans-umane și nu beneficiază de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat, iar acest lucru se aplică la nivel mondial, deoarece brevetele tehnologiei GEN-POINT sunt sub jurisdicția și legislația SUA, unde au fost înregistrate.

SURSA din decizia CURȚII SUPREME SUA

PDF AICI (https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf)

Notă: nu știm cum ar putea o hotărâre a justiției americane să aibă putere juridică în întreaga lume (cel puțin deocamdată), însă informația merită digerată… și vaccinul refuzat!

Redacția