Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Un comentariu foarte elocvent!

La articolul:

https://www.activenews.ro/opinii/Adrian-Cacovean-Introducerea-certificatului-digital-va-avea-consecinte-mai-mari-decat-invadarea-Poloniei-sau-bombele-de-la-Hiroshima-169364

„O agenda masiva de depopulare, în urma căreia TOȚI cei vaccinati vor fi excluși din societate, după ce o sa ajungă la numerele pe care le doresc.

Daca ne uitam la acel monument din statul Georgia (SUA) unde au inscriptionat „10 reguli de aur” în mai multe limbi de circulatie internationala: English, Spanish, Swahili, Hindi, Hebrew, Arabic, Chinese and Russian.

Vom vedea:

– Avoid petty laws and useless officials – vor sa elimine mult din aparatele de stat, din guvernanti, bugetari etc. – logic, la 500 milioane de oameni nu ai nevoie de 1,5 miliarde de bugetari de tot felul, de la profesori la doctori, politisti, soldati, parlamentari, primari, functionari. O sa fie nevoie probabil de 100 de milioane maxim în toata lumea.

Restul AI si sport, natura, stiinte, biologi si doctori evident, profesori dar mult mai putini.

– improving fitness and diversity – Vor oameni SANATOSI si vigurosi, diversitate pentru a avea gene foarte bune, s-a vazut ca in ultimele decade iq-ul a scazut, la fel vigoarea cu tot cu medicamente si de toate. Vor păstra numai nevaccinați, că vor rămâne destui în fiecare țară, inclusiv copii mulți.

Eu nu spun ca o sa le iasa acest plan, dar acesta este planul, aceasta este agenda si nu va inceta nici dupa ce se va termina pandemia actuală.

Bill Gates și alții cumpără pământ în disperare, de ce? Si pentru a-l „pastra” in siguranta de oameni, sa il impadureasca, sa ajunga la ce vor ei, o mare parte din Planeta verde. Amuzant este ca oficialii se dau peste cap sa indeplineasca acest plan, nevazand ca ei o sa cada in capcana pe care ei o fac.

Se fac baze de date ADN la nivel mondial si cu testele vietii. Caută anumiți indivizi pe care îi vor lăsa în pace, după profil ADN.

https://www.naturalnews.com/2021-09-16-globalists-depopulation-goal-guided-by-georgia-guidestones.html