Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Bravo ei! De un milion de ori! Și RUȘINE tuturor lașilor! De 10.000.000 de ori!

https://www.activenews.ro/stiri/VIDEO-O-femeie-din-New-York-este-filmata-cand-rupe-afisele-LGBT-dintr-un-metrou-Guvernul-este-impotriva-noastra-iar-voi-nu-vedeti-acest-lucru.-Este-in-regula-pentru-copii-sa-vada-asa-ceva-169570

Notă: fără mască, sănătoasă la minte, cu viziune clară asupra datoriei ce o are fiecare pentru viitorul omenirii! Curajoasă, hotărâtă, normală, umană, neînfricată! BRAVO!

În timp ce lașii poartă mască, viața lor se reduce la un ecran de telefon, tremură carnea pe ei și de teama propriei imagini reflectată în oglindă. Când se va lua netul, nu vor știi ce sens le-a mai rămas propriei lor existențe pământești. Vor face orice pentru a lâncezi și a face umbră pământului în continuare. Aceștia vor fi adoratorii lui antihrist, iar proporția lor astăzi în omenirea „civilizată” este imensă!

Redacția